Zaterdag 6 juli organiseert TiMaX/DeVoKo in samenwerking met het zomerfestival Denekamp voor de 10e keer het Beach volleybaltoernooi. Tien keer waarvan acht keer samen met het zomerfestival Denekamp. Die samenwerking verloopt al jaren prima en ook dit jaar zijn in gezamenlijkheid alle voorbereidingen getroffen. Elk jaar is het een schot in de roos. Vorig jaar streden maar liefst 9 jeugdteams en 64 seniorenteams om de eer. Ook dit jaar is de aanmelding bijzonder goed te nomen. 2 ½ week voor aanvang hebben zich al 5 jeugdteams (B en C-jeugd) aangemeld en 60 seniorenteams. Maximaal 70 seniorenteams kunnen er geplaats worden, dus als je nog mee wilt doen is snel aanmelden een vereiste.

Afhankelijk van de aanmeldingen wordt er in minimaal 5 verschillende klassen gestreden namelijk: heren volleybal en prestatie (dames en heren), Volleybal dames/gemend, recreatie dames/gemengd en recreatie heren/gemengd. 

Sedert een paar jaar is er ook een mooie combinatie ontstaan met het trouwtrektoernooi. Neem daarbij de mooie aankleding van het terrein en niets staat een mooie en gezellig sportieve middag in de weg.

In de ochtend wordt het jeugdtoernooi afgewerkt en om ongeveer 12:00 uur wordt gestart met het senioren gedeelte.

Met in totaal een kleine 400 sporters en een groot aantal toeschouwers zal het wederom een geweldige happening worden die natuurlijk muzikaal ondersteund wordt door het zomerfestival Denekamp.

Als je deze geweldige sportieve/gezellige happening niet wilt missen meld je dan snel aan. Dit kan nog tot uiterlijk 30 juni via de website www.DeVoKo.nl. of klik HIER.