Over DeVoKo

Volleybalvereniging DeVoKo

DeVoKo is een volleybal vereniging in Denekamp opgericht in 1977. In totaal zijn er ruim 400 leden. Verdeeld over heren, dames en jeugdteams. Met name de jeugdteams zijn goed vertegenwoordigd. DeVoKo staat voor Denekampse Volleybal Kombinatie.

Vanaf 6 jaar kun je al volleyballen bij onze volleybalvereniging DeVoKo. Van de jeugd tot de senioren is plezier het allerbelangrijkste binnen deze vereniging. In de jeugd worden de spelers opgeleid om vervolgens in de senioren te presteren van de topdivisie t/m de 4e klasse. Het hoogst spelende team, dames 1, bestaat dan ook hoofdzakelijk uit eigen jeugd.

Op woensdagavond, donderdagavond, vrijdagavond en de zaterdagochtend en -middag is de kenmerkende paarse hal gevuld met fanatieke spelers/speelsters. De samenhang tussen plezier, enthousiasme en fanatisme maakt volleyballen bij DeVoKo zo geweldig. Ook heeft DeVoKo, gezamenlijk met De Dinkel, een sportkantine in beheer waar het clubgevoel tot uiting komt. Door een groot aantal vrijwilligers is het mogelijk om dit volleybalplezier te behouden binnen de vereniging.

‘Samen met veel plezier kwalitatief volleybal mogelijk blijven maken in Denekamp’