Lidmaatschap opzeggen

Afmelden
Voor het afmelden bij TiMaX/DeVoKo geldt een opzegtermijn. Die termijn hangt af van het team waar je speelt:

Mini’s en recreanten kunnen het lidmaatschap opzeggen na elke competitieronde. Dat is in juni en december. Het lidmaatschap eindigt per 30 juni of 31 december.

Jeugd (A, B en C) en overige senioren kunnen alleen afmelden bij het einde van het seizoen. Dat is voor 30 juni. Meld je je eerder af, dan ben je wel verplicht om contributie te blijven betalen tot eind juni.

Natuurlijk zijn er uitzonderingen mogelijk waar je je wel eerder kunt afmelden tijdens het lopende seizoen. Dat is bij verhuizing, een studie elders of een langdurige blessure waardoor je niet meer kunt spelen.

Let op: je bent pas afgemeld als je een bevestigingsmail hebt gekregen van de ledenadministratie. Heb je binnen 2 weken geen bericht, neem dan nogmaals contact op.

 

Afmelden competitie
Als je wel wilt blijven trainen, maar geen competitie meer wilt spelen, moet je dit uiterlijk 30 september doorgeven aan de ledenadministratie. Als je op 1 oktober nog ingeschreven bent bij de Nevobo voor een spelerskaart, zal je die ook moeten betalen.

Let op: afmelden/niet opgeven voor de competitie betekent niet dat je lidmaatschap van Devoko wordt opgezegd. Je opzegging moet je altijd sturen naar de ledenadministratie.

 

Niet meer spelen, maar wel de vereniging blijven steunen?
Wil je niet meer actief volleyballen maar wel de club blijven steunen en op de hoogte blijven van wat er speelt? Dat kan! Dan word je verenigingslid en betaal je 4 euro per maand. Je blijft op de hoogte van Devoko door de nieuwsbrief die je ontvangt en via de email.

 

Inleveren wedstrijdshirt
Als je geen wedstrijden meer gaat spelen, zal je je wedstrijdshirt en eventuele andere verenigingskleding moeten inleveren. Dit kan bij de materialencommissie. Mail: materialen@devoko.nl.