Lidmaatschap opzeggen

Afmelden

Afmelden dien je zelf te doen bij de ledenadministratie. Stuur een mail naar leden@devoko.nl om je af te melden! NIET via een trainer, tc-lid of medespeler/ster. Conform de geldende regelgeving wordt het lidmaatschap uitsluitend per 30 juni van het desbetreffende seizoen beëindigd. Als je je na 30 juni afmeldt, dan betaal je nog een heel seizoen je lidmaatschap! (seizoen loopt van 1 juli tot 1 juli) De ledenadministratie zal ervoor zorgen dat de automatische overboeking van het lidmaatschapsgeld vervolgens stopgezet wordt.

Mini’s kunnen het lidmaatschap opzeggen na elke competitieronde. Dat is in juni en december. Het lidmaatschap eindigt per 30 juni of 31 december. Meld je je eerder af, dan ben je wel verplicht om contributie te blijven betalen tot eind juni.

LET OP!: je bent pas afgemeld als je een bevestigingsmail hebt gekregen van de ledenadministratie.

 

Reden afmelding

Graag willen we de reden van de afmelding weten. TiMaX/DeVoKo wil een vereniging zijn waar iedereen met plezier kan volleyballen. Als dat niet het geval is dan horen we dat graag, zodat we actie kunnen nemen. Mogelijk kunnen we ons beleid dan daarop aanpassen en de kwaliteit verbeteren.  We ontvangen dan graag een mailtje van je op leden@devoko.nl, alvast bedankt.

Natuurlijk zijn er uitzonderingen mogelijk waar je je wel eerder kunt afmelden tijdens het lopende seizoen. Dat is bij verhuizing, zwangerschap, een studie elders of een langdurige blessure waardoor je niet meer kunt spelen. In alle overige gevallen wordt het in overleg met het bestuur bepaald. Hiervoor kun je een mail met de reden sturen naar secretariaat@devoko.nl 

Afmelden competitie, wel blijven trainen

Als je wel wilt blijven trainen, maar geen competitie meer wilt spelen, moet je dit uiterlijk vóór 1 juni doorgeven aan de ledenadministratie, leden@devoko.nl.

Let op

Afmelden/niet opgeven voor de competitie betekent niet dat je lidmaatschap van Devoko wordt opgezegd. Je opzegging moet je altijd sturen naar de ledenadministratie.
 

Steunend lidmaatschap

Niet meer spelen, maar wel de vereniging blijven steunen?
Wil je niet meer actief volleyballen maar wel de club blijven steunen en op de hoogte blijven van wat er speelt? Dat kan! Dan word je verenigingslid en betaal je 10 euro per kwartaal. Je blijft op de hoogte van Devoko door de nieuwsbrief die je ontvangt en via de email. Ook ontvang je uitnodigingen voor vergaderingen, feestavonden, etc. En je behoud je stemrecht op de Algemene Ledenvergadering. Wil je hier gebruik van maken, laat dat dan weten, de vereniging is hier blij mee.


Inleveren wedstrijdshirt
Als je geen wedstrijden meer gaat spelen, zal je je wedstrijdshirt en eventuele andere verenigingskleding moeten inleveren. Dit kan bij de materialencommissie. Mail: materialen@devoko.nl.