Beachvolleybal

Reglement beachvolleybal

Beachvelduren kunnen aangevraagd worden via competitie@devoko.nl.

 

Gebruik Beach voorziening

  • Leden van de vereniging kunnen bij incidenteel gebruik, gratis gebruik maken van de Beach velden, mits tijdig aangevraagd bij- en met toestemming van de vereniging via competitie@devoko.nl.
  • Aan de jeugd kunnen extra beach-trainingen worden aangeboden waarvoor betaald moet worden. Deze trainingen worden gegeven door een ervaren Beach trainer. De jeugdleden worden door de Beach trainers hiervoor benaderd.
  • Niet-leden kunnen de velden huren voor € 5,- per veld per uur. Aanvragen ook via competitie@devoko.nl.
  • Goedgekeurde reserveringen worden, ná betaling, gepubliceerd in de agenda/activiteiten kalender van de vereniging op devoko.nl.

    Het is niet toegestaan consumpties te verkopen op het terrein.

  • Bij het gebruik van de Beach voorziening is het gebruik van faciliteiten van het sportcomplex Dorper Esch, zoals gebruik kleedkamers en douches, NIET inbegrepen. Ook het (buiten) zwembad mag NIET gebruikt worden!
  • De Beach voorziening is te bereiken via de achterzijde van het sportcomplex Dorper Esch.
  • Indien de toegang tot de Beach voorziening is gesloten (hek achter de sporthal naar ligweide) kan de sleutel van dit hek worden afgehaald bij de receptie van het sportcomplex.
  • Elk veld heeft een eigen net. (Het 1e veld een net met een lengte van 8 meter, het 2e veld een net van 9 meter) Welk net bij welk veld hoort staat op het betreffende net geschreven. De netten hangen aan de palen. Na afloop de netten ontspannen, de ballen liggen in de groene tonnen aan de rand van het veld. De sleutel van deze tonnen kan worden afgehaald bij de receptie van het sportcomplex.

Na gebruik wordt de Beach voorziening achtergelaten zoals aangetroffen. Netten ontspannen en ballen terug in de groene tonnen, ALLE rommel is opgeruimd en de velden zijn, indien nodig, aangeharkt. Het hek en tonnen worden afgesloten en de sleutel ingeleverd. Indien de sporthal is gesloten kan de sleutel bij de voordeur van het sportcomplex in de brievenbus worden gedeponeerd.

 

Vragen? 

Bij vragen, opmerkingen of onduidelijkheden kan contact opgenomen worden met competitie@devoko.nl.

TiMaX/DeVoKo is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor schade, op welke wijze dan ook geleden door aanwezigen op en rond de beachvolleybalvoorziening.