Het weer wordt langzaam beter, de zon gaat weer schijnen. Misschien de juiste tijd om vast te beginnen (of verder te gaan) met een beetje beachen? De beachvelden liggen er, zo als gewoonlijk- keurig bij. Afgelopen zaterdag zijn onder de bezielende leiding van Marcel Veelders de beachvelden weer gereed gemaakt voor een nieuw zomerseizoen.

Het gebruik van de beachvelden is wel aan enkele regels gebonden. Regels mbt. reservering, op- en afbouw etc. Deze regels staan in een apart reglement en vind je HIER. Mbt. vragen en opmerkingen over de beachvolleybalvoorziening kan contact worden opgenomen via beach@devoko.nl.

Zonder beachvolleybal geen Zomerfestival! De hele dag kunnen de sportievelingen zich uitleven, terwijl de minder sportieve mensen genieten op het ZFD terras. Natuurlijk onder het genot van lekkere tunes en een koud drankje. Wie zin heeft kan meteen blijven hangen voor het avondprogramma, want dan gaat men weer helemaal uit het dak! Hoe? Dat hoor je later…De organisatie van het beachvolleybaltoernooi is alweer een tijdje bezig met de voorbereidingen. Na 2 jaar van slecht weer een jaar met regen en een jaar met extreme hitte, heeft de organisatie het volste vertrouwen er in dat het dit jaar goed komt.
Daarom willen zij iedereen laten weten dat er weer ingeschreven kan worden.
De datum van het toernooi is zaterdag 1 juli.
Het toernooi wordt gespeeld op 5 verschillende niveaus. Op alle niveaus wordt 4 tegen 4 gespeeld behalve op prestatie niveau, daar spelen de teams net als vorig jaar 3 tegen 3.

  1. Senioren: Prestatie (eerste klasse en hoger)
  2. Volleyballers (tweede klasse en lager)
  3. Recreatief (niet volleyballers)
  4. Jeugd: Tot 14 jaar
  5. Jeugd: 14 tot 17 jaar

De insteek is dat er op alle niveaus een heren/jongens en een dames/meisjes poule zal zijn.
Gemengde teams kunnen uiteraard ook mee doen, deze worden dan waarschijnlijk bij de heren ingedeeld.
De kosten zijn voor senioren teams € 25,- en voor de jeugd teams € 15,-
Voor opgave aan dit super gezellige maar ook zeer fanatieke toernooi ga je naar: www.zomerfestivaldenekamp.nl Daar is ook het volledige zomer festival programma te vinden.