Persberichten aanleveren

TiMaX / DeVoKo in de media

Het is natuurlijk altijd leuk om jouw club in de media te zien. Of nog leuker, om jezelf te zien als je bijvoorbeeld kampioen bent geworden. Want dat wil je delen, daar ben je trots op. En wij ook!

De Communicatie Commissie verzorgt de uitingen in de media. We hebben natuurlijk onze website, een eigen Facebook kanaal, een twitter account en we verzorgen de persberichten naar de pers. Daarnaast zijn veel teams ook zelf actief op bijvoorbeeld Instagram.

Heb je een leuke bijdrage die jij ook graag wilt delen? Stuur het naar communicatie@devoko.nl. Wij zorgen er dan voor dat het op de website komt te staan of op een social media kanaal.  Ook de verzending van persberichten verzorgt de Communicatie Commissie.

 

Kampioen geworden en wil je dit graag delen in de Dinkelland Visie?

Allereerst gefeliciteerd! Een hele knappe prestatie.  Natuurlijk wil je dit graag delen met de hele wereld. Dat kan! Schrijf zelf een leuk stukje over je kampioenschap. Stuur dit tezamen met een mooie foto van jou en je team naar mail@drukkerijvanbarneveld.nl. Als je het maandags voor 12 uur aanlevert, dan zorgen zij ervoor dat het in de eerstvolgende editie van de Dinkelland Visie wordt geplaatst. 

Uiteraard willen we jouw kampioenschap ook graag vermelden op onze website, dus als je een kopie van je mailtje even stuurt naar communicatie@devoko.nl, dan plaatsen wij het op de website en op Facebook.

 

Heb je hier verder nog vragen over dan kun je altijd een mailtje sturen naar communicatie@devoko.nl of iemand van de Communicatie Commissie even vragen.