Lid worden informatie

Aanmelden

Wil jij lid worden van TiMaX/DeVoKo? Dat kan natuurlijk! Ook als je graag een keer vrijblijvend mee wilt trainen dan kan dat. Heb je een vraag over het aanmelden of over een vrijblijvende training dan kun je contact opnemen met leden@devoko.nl

Aanmelden mini’s

Jouw zoon of dochter wil graag volleyballen? Daar zijn wij zeker heel blij mee. Hij/zij kan dan vrijblijvend een keer meetrainen om te kijken of hij/zij het leuk vindt. Je kunt dit doorgeven aan onze leden commissie via het aanmeldformulier. Je kan dan 4 keer meetrainen om te kijken of je volleybal een leuke sport vindt. Daarna zal je moeten beslissen of je wilt blijven of toch voor iets anders kiest. Via de ledenadministratie krijg je dan een inschrijfformulier, waarna zij ervoor zorgen dat alle gegevens op de juiste plaats komen. In het begin van het seizoen (september en januari) deelt de technische commissie de nieuwe teams in. Als je dus later instroomt kan het voorkomen dat de teams al compleet zijn en dat je na je proefperiode niet direct mee kunt doen met de competitie. Maar elk half jaar kun je opnieuw instromen, dus je hoeft niet heel lang te wachten om echt mee te doen met de wedstrijden.

Basis lidmaatschap

Wil je niet volleyballen maar wel deel uitmaken van de vereniging en/of de vereniging ondersteunen? Dan is het basis lidmaatschap misschien iets voor jou. Basisleden zijn leden van de vereniging die geen gebruik maken van de faciliteiten van de vereniging (trainen en/of competitie spelen) maar wel actief verbonden willen zijn aan de vereniging. Door betaling van het basislidmaatschap ontvangen zij alle informatie die de alle leden ook ontvangen. Ook worden zij uitgenodigd voor vergaderingen, feestavonden etc. en hebben zij stemrecht. 

Meld je snel aan via ons aanmeldformulier en train met ons mee!