Lid worden informatie

Aanmelden
Wil jij lid worden van TiMaX/DeVoKo? Dat kan natuurlijk! Ook als je graag een keer vrijblijvend mee wilt trainen dan kan dat. Heb je een vraag over het aanmelden of over een vrijblijvende training dan kun je contact opnemen met leden@devoko.nl.

 

Aanmelden mini’s
Jouw zoon of dochter wil graag volleyballen? Daar zijn wij zeker heel blij mee. Hij/zij kan dan vrijblijvend een keer meetrainen om te kijken of hij/zij het leuk vindt. Je kunt dit doorgeven aan één van onze leden commissie. Zij zijn te bereiken via de mail leden@devoko.nl

Je kan dan 4 weken meetrainen om te kijken of je volleybal een leuke sport vindt. Daarna zal je moeten beslissen of je wilt blijven of toch voor iets anders kiest. Van de trainer krijg je dan een inschrijfformulier, waarna zij ervoor zorgen dat alle gegevens op de juiste plaats komen. In het begin van het seizoen (september en januari) delen we de nieuwe teams in. Als je dus later instroomt kan het voorkomen dat de teams al compleet zijn en dat je na je proefperiode niet direct mee kunt doen met de competitie. Maar elk half jaar kun je opnieuw instromen, dus je hoeft niet heel lang te wachten om echt mee te doen met de wedstrijden.

 

Meld je hieronder aan!