Afgelopen weekend was weer het jaarlijkse kamp met de mini’s vanaf niveau 4. Het was een zeer geslaagd kamp met een geweldig mooi programma. Het programma begon met een zintuigenspel, waarbij de ogen, de smaak, reuk en gevoel flink op de proef werd gesteld. Daarna werd het spannende spel “levend stratego” gespeeld. Ook zorgde de Scouting zorgde voor overheerlijke pannenkoeken.

Als verrassing was er een Mystery Guest! Dat bleek niemand minder te zijn dan onze techniektrainer Johan Strokap. Hij was verkleed als koe! De avond werd afgesloten met een muziekbingo en een kampvuur met marshmallows. Na een nacht met weinig slaapuurtjes werd de ochtend afgesloten met een super leuk spel ‘de Alleskunner per groep’. Het winnende team kreeg een mooie prijs! Daarna sprong iedereen weer op de fiets richting de Dorper Esch waar de kinderen werden opgewacht door alle ouders. Kortom het was weer een super geslaagd kamp!

 Wij bedanken onze sponsoren Lammerink Koeriers voor het verplaatsen van onze bagage en Jumbo Kuipers voor de heerlijke donuts.