Zaterdag 25 mei jl. schreven de meiden C1 van TiMaX/DeVoKo clubhistorie door na een fantastisch seizoen Nederlands Kampioen volleybal te worden.

De meiden van C1 grepen in de eerste helft van de competitie nog net naast het kampioenschap van de hoofdklasse, maar een prima 2e plaats leverde wel promotie op naar de topklasse van de regio oost.

In tweede helft van de competitie werd op zaterdag 6 april met ruime voorsprong de titel in de topklasse binnengehaald. Door het behalen van dit kampioenschap mochten de meiden afgelopen zaterdag als kampioen van de regio oost in Koog aan de Zaan, samen met de kampioenen van de regio’s noord, zuid en west, strijden om het Nederlands kampioenschap.

Tegenstanders deze dag waren de Bevers uit Lemelerveld, Flamingo’s 56 uit Gennep en Limes uit Utrecht. In verband met de geboorte van zijn zoon Jidde werden de honneurs van trainer/coach en kersverse vader Pim op de Weegh deze zaterdag waargenomen door Maikel Groener. Onder zijn bezielende leiding werden alle wedstrijden in de poule gewonnen en ook in de finale tegen Limes stond er geen maat op de meiden van TiMaX/DeVoKo. Met het binnenhalen van de titel werd een historisch seizoen op passende wijze afgesloten. 

Na de terugreis werden de meiden met een spetterende vuurwerkshow in Denekamp binnengehaald waarna het feest tot in de late uurtjes werd voortgezet in de privé kroeg van de familie Hadderingh. 

Het succesvolle team bestond uit de volgende kampioenen Amber Groener, Bente Nolten, Donna den Ouden, Imke Dingeldein, Lieke Grashof, Liske Hadderingh, Liz Huttenhuis, Loes Oortman en Maud Zanderink.

Als vereniging kunnen wij niet trotser zijn op dit team. Wat hebben jullie een ontzettend knap seizoen gespeeld! Geniet van deze titel. Jullie hebben het dik verdiend.