De inschrijvingen voor het BST Beachvolleybal voor de jeugd zijn nog geopend tot woensdag 26 juni. Het senioren toernooi zit helemaal vol, maar voor de jongere meiden en jongens zijn er nog steeds plekken beschikbaar!

Klik op deze link om je aan te melden.

Inschrijfcategorieën

De inschrijfcategorieën zijn dit jaar aangepast. Ze zijn nu als volgt:
•⁠ ⁠C-jeugd (12 tot en met 14 jaar)
•⁠ ⁠B- en A-jeugd (15 en 16 jaar)

Daarbij worden deze categorieën aangeboden als richtlijn. Je bent vrij je in te schrijven bij de categorie waaraan je wil deelnemen. Ben je bijvoorbeeld nog maar 11 jaar en wil je wel graag met de C meedoen? Dan is dat geen enkel probleem! Voor het jeugdtoernooi hoef je geen lid te zijn van TiMaX/DeVoKo of een andere volleybalvereniging. Daarbij is iedereen vrij om een eigen team samen te stellen. Je hoeft dus niet met je competitieteam te spelen, al mag dat natuurlijk wel. Teams bij het jeugdtoernooi worden de teams niet door DeVoKo samengesteld. Een team heeft geen max. aantal spelers, zolang er te allen tijde maar vier spelers in het veld staan.

 

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de jeugd is €17,50 per team. De link voor de betaling vind je in het scherm nadat je de Google Forms hebt verzonden (dus het tweede scherm). Klik het inschrijfformulier dus niet gelijk weg als je de aanmelding hebt verzonden! Je moet het inschrijfgeld direct voldoen. Dit betekent dat je dit jaar niet op een later moment een mail met betaalinstructies ontvangt.

 

Hopelijk zijn we julie zaterdag 6 juli!