Bestel je zomerbloeiers dit jaar online bij TiMaX-DeVoKo! Op zaterdag 8 mei, de dag voor moederdag, brengen wij de prachtig gekleurde zomerbloeiers bij iedereen thuis langs! Deze kleurrijke actie die in samenwerking met Kwekerij Aarninkhof is opgezet is enerzijds om natuurlijk onze vereniging een mooi steuntje in de rug te geven. Anderzijds om alle moeders (en andere geliefden) van Denekamp in de bloemetjes te zetten!

Klik hier voor het bestelformulier!

Online verkoop

Vanwege corona kunnen we de zomerbloeiers helaas dit jaar niet huis-aan-huis verkopen. Daarom gaan we alles online organiseren. Uiteraard brengen we de bestelde bloemen wel graag bij iedereen thuis! Dat doen we op dan op zaterdag 8 mei! Bestellingen worden in Denekamp en een straal van 5 km gratis bezorgd. Alle bestellingen buiten dit gebied kunnen op een nader te bepalen plek in Denekamp worden afgehaald op zaterdag 8 mei.

Bestel snel zo’n prachtige hanging basket of kleurrijk perkgoed als petunia, bacopa, Calibrachoa of de oersterke (hang) geranium, dan weet je zeker dat je je moeder (of iemand anders kan natuurlijk ook heel goed!) op moederdag in het zonnetje zet! Online bestellen kan tot 30 april!

Klik hier voor het bestelformulier!

Hulp nodig!

Uiteraard kunnen we op zaterdag 8 mei wel hulp gebruiken van zowel jeugd als senioren om de bloemen rond te brengen en uit te delen. Noteer deze datum daarom alvast in je agenda. Meer info over aanmelden om te helpen volgt zo snel mogelijk.

Meer informatie

Houd onze social mediakanalen ook in de gaten voor de laatste info, hiermee houden we iedereen op de hoogte.

Steun onze vereniging en koop je zomerbloeiers bij Timax/Devoko!