Zomerbloeiers actie groot succes!

Afgelopen zaterdag 11 mei hebben vele handen weer prachtig werk verricht. Vele hanging baskets en losse zomerplantjes zijn er verkocht door onze jonge dames van de A-B-C teams. Ze kregen vele complimentjes en zelfs fooi voor hun enthousiasme.

Super trots zijn we op iedereen die deze dag tot een succes hebben gemaakt. Dank jullie wel. Ook ode aan de chauffeurs. Hierbij willen we natuurlijk in het bijzonder Kwekerij Timmerhuis bedanken voor de vele bloemen en fijne samenwerking en Aannemersbedrijf Niehof BV voor het mogen lenen van de aanhangwagens. Ruim €1300,- hebben we overgehouden aan deze zonnige en blije actie.

Bedankt allemaal!

 

11 mei zomerbloeiers actie

Help onze jeugdteams financieel steunen en kom weer massaal zomerbloeiers bij ons kopen! Dit jaar staan we op zaterdag 11 mei met de zomerbloeiers op de markt bij de Action. Firma Timmerhuis voorziet ons weer van prachtige Hanging baskets en losse zomerbloeiers. Maar we kunnen dit niet alleen We hebben jullie hulp nodig. Welke ouder wil ons helpen met de verkoop op zaterdag 11 mei. Wie wil deze dag chauffeur zijn en ons helpen met het rijden met een aanhanger vol zomerbloeiers. Wij regelen de aanhanger. Interesse laat een reactie achter op de facebook pagina, dan nemen wij contact met je op.