De DeVoKo Dames 1 Supportersclub is een groep van enthousiaste mensen en bedrijven, lid of geen lid, die DeVoKo Dames 1 een warm hart toedragen. De club is opgericht om een bijdrage te leveren aan de hoge kosten die het spelen op het hoge niveau van Dames 1 nu eenmaal met zich meebrengen. Het streven is zoveel mogelijk deelnemers te vinden die een jaarlijkse bijdrage willen leveren. Er zijn drie verschillende vormen mogelijk:

Gouden supporter:                 U ondersteunt de dames met een jaarlijks bedrag van € 100,=

Zilveren supporter:                U ondersteunt de dames met een jaarlijks bedrag van € 50,=

Bronzen supporter:                U ondersteunt de dames met een jaarlijks bedrag van € 25,=

Iedereen die graag wil dat Dames 1 op een zo hoog mogelijk niveau kan volleyballen en daar een financiële bijdrage voor over heeft, kan lid worden van de supportersclub van de DeVoKo Dames 1 Supportersclub.

De namen van de leden van de DeVoKo Dames 1 Supportersclub worden vermeld op het ‘Ik ben supporter van DeVoKo Dames 1’ bord in sporthal de Dorper Esch, op de website van de vereniging en in het infoblaadje dat bij de thuiswedstrijden van Dames 1 zal worden verspreid.

De DeVoKo Dames 1 Supportersclub zal primair een bijdrage leveren aan alle onkosten die DeVoKo Dames 1 gaat maken. Maar het is bovenal natuurlijk een hele eer om supporter te zijn van dit fantastische team! Op dit moment zijn er al 21 supporters lid. Doe ook mee!

Een aanmeldformulier vind u op deze site in het menu Downloads. (Of klik HIER………)