Sluiting Dorper Esch

Op maandag 22 april sluiten de deuren van sporthal de Dorper Esch. Zoals bekend zal de sporthal volledig gerenoveerd worden. Na de zomervakantie gaan wij het nieuwe seizoen starten in een vernieuwde sporthal. Tot die tijd kan er dus niet getraind worden in de Dorper Esch. Echter is er met veel mensen keihard gewerkt aan alternatieven. En die zijn er. Wij mogen in deze periode gebruik maken van de diverse sporthallen in de omgeving. Lees verderop meer hierover.

 

Volgende week (15-19 april) geen trainingen

De Technische Commissie heeft besloten dat na de laatste competitiewedstrijden van dit weekend er geen trainingen zullen plaatsvinden in de week van 15 april. Tenzij een team met hun trainer zelf wat heeft geregeld via het wedstrijdsecretariaat.

 

Extra selectietrainingen B en C jeugd

Op woensdag 17 april zal de zaal in beslag worden genomen door de jeugd in verband met de selectietrainingen. ’s Avonds hebben de recreanten hun eindronde.

De C-jeugd heeft de selectie training woensdag 17 april van 16.30 tot 18:00 uur. De B-jeugd heeft de selectie trainingen maandag 15 april van 18:00 tot 20:00 uur en woensdag 17 april 18:00 tot 19:30 uur

 

Regel je eigen ballen!

Aanstaande woensdagavond 17 april worden de ballenkasten leeggehaald. De ballen voor de mini-training die nog gaan plaatsvinden worden in overleg met Iris Blokhuis geregeld. De teams die op donderdag trainen wordt verzocht hun eigen ballen mee te nemen. Er kan dus volgende week donderdag en vrijdag (18 en 19 april) wel getraind worden, maar je moet alleen zorgen voor je eigen ballen, omdat de ballenkasten dan al leeg zijn. Dit geldt ook voor de trainingen die na de meivakantie ingedeeld zijn. Als je meer ballen nodig hebt, neem dan contact op met de materialen commissie (materialen@devoko.nl).

 

Andere trainingslocaties

In de meivakantie (22 april t/m 3 mei) zullen er geen trainingen plaatsvinden. Vanaf 5 mei krijgen alle teams de mogelijkheid om minimaal 1x in de week te kunnen trainen. De Technische Commissie is drukdoende om dit voor elkaar te krijgen in verschillende zalen in Dinkelland. Dit trainingsschema zal samen met de zeer voorlopige indelingen voor komend seizoen in de meivakantie naar iedereen worden gestuurd.

 

Geen trainingen na 1 juni

Na 1 juni zijn er GEEN trainingen meer, alleen op aanvraag en eventueel voor selectieteams.

Wij wensen iedereen nog een succesvol en vooral gezellige laatste wedstrijdronde.