Alle scheidsrechters heel hartelijk bedankt voor jullie inzet en hulp! Wekelijks zetten jullie je in om oa alle wedstrijden voor alle TiMaX/DeVoKo teams goed te laten verlopen. De komende week (5 t/m 13 oktober 2019)  is het de Week van de scheidsrechter! Een goed initiatief waarin alle scheidsrechters van Nederland eens in het zonnetje gezet worden en en worden bedankt voor alles wat zij voor de sport betekenen.

De aanwezigheid van een scheidsrechter wordt vaak voor kennisgeving aangenomen. Toch zijn ze net zo belangrijk en onmisbaar als alle andere deelnemers aan een wedstrijd. In de maand oktober vindt, sportbreed, de Week van de Scheidsrechter plaats. Uiteraard wordt dit initiatief door TiMaX/DeVoKo ondersteund en zijn wij ook enorm blij en trots op onze scheidsrechters.

Dus een oproep aan alle leden van onze vereniging om voor of na de wedstrijd de scheidsrechter nog even extra te bedanken voor het feit dat hij/zij deze taak op zich heeft genomen om het voor allemaal mogelijk te maken samen met plezier te volleyballen.