Yes, de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft staat weer op het programma!

Zaterdag 18 januari zijn we met het busje richting Barneveld vertrokken om hier de strijd aan te gaan tegen SSS Dames 1. Het beloofde een zware strijd te worden. SSS stond op een 9e plaats en wij hielden plek 8 bezet. Met een gelijk aantal punten maar een wedstrijd minder gespeeld te hebben was het voor ons erg belangrijk om deze wedstrijd te winnen.

 

Met een relatief ‘jonge’ opstelling begonnen we aan de eerste set, deze liep mooi gelijk op. Ook SSS was zich ervan bewust dat het erg in hun voordeel zou werken als ze deze wedstrijd wisten te winnen. Telkens wist SSS een aantal punten op rij te scoren en daarna kwamen wij er achteraan met net wat minder gescoorde ballen. Op deze manier bleef SSS telkens op een voorsprong staan. Dit gold eigenlijk voor alle 4 de sets.

 

Bij Devoko miste de overtuiging. Ballen werden te lief gespeeld en er werd te weinig gescoord. Het leek alsof we er niet genoeg op waren gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Aan het begin van de derde set werd er een paar keer gewisseld in de hoop dat dit het verschil zou maken. Misschien zou dit het kantelpunt van de wedstrijd zijn, dat had het in ieder geval wel moeten zijn. Maar helaas leek het alsof we het tactische volleybal spelletje kwijt waren en dat was bij alle 4 de sets hetzelfde verhaal. We hebben daarom de wedstrijd met een keiharde 4-0 verloren. Dit was een zwaar verlies en zal ons absoluut duur komen te staan. Waar het nu precies mis is gegaan is voor het hele team een goede vraag. Maar ook na deze domper is het belangrijk om vooruit te kijken. Positief blijven en ons focussen op de komende wedstrijden!

 

Aanstaande zaterdag spelen we weer in ons mooie Dorper Esch. We gaan hier de strijd aan tegen Halley DS1. We gaan er natuurlijk voor om zo veel mogelijk punten in Denekamp te houden! Zien we jullie a.s. zaterdag om 17:30 in Dorper Esch?