Om half 3 was het vertrek naar Borne waar wij tegen Apollo moesten spelen. Na eerst Devoko B1 en Dames 2 aangemoedigd te hebben moesten we er zelf aan geloven.

We begonnen de eerste set met Merle Roetenbergh, Jette Blokhuis, Laura Behrens, Fleur Blokhuis, Iris Blokhuis, Britt Roeleveld en Mirthe Pierik. In het begin gingen we gelijk op maar Apollo had een goede service waar wij moeilijk tegenop konden. Door veel eigen fouten in onder andere de service verloren wij deze set.

Zo zijn we eigenlijk door blijven spelen. Af en toe konden we druk zetten met bijvoorbeeld een harde aanval of een tactische bal, maar Apollo zat verdedigend zowat overal bij. Ook hadden wij een paar fantastische reddingen door Jette Blokhuis die verdedigend het hele veld door heeft gerend, maar dit hebben wij niet af kunnen maken omdat wij ook de druk steeds meer voelden door het harde optreden van Apollo, en het op ‘safe’ gingen spelen.

Door wat aanpassingen met een dubbele wissel kwam er wat meer variatie in het spel maar ook dit heeft niet geholpen. Apollo was te sterk en wij oefenden te weinig druk op onze tegenstander. Natuurlijk hadden we er ook mooie punten in zitten door bijvoorbeeld harde ingeslagen ballen van Britt Roeleveld en Mirthe Pierik.

Ons doel was om een paar punten te pakken bij de nummer 1 maar dit is helaas niet gelukt. Het werd 4-0 voor Apollo, verdiend want ze speelden ook heel goed. We nemen onze verbeterpunten mee naar de volgende wedstrijd tegen Wevo en gaan onze stinkende best doen om ze weer te pakken!