Devoko zet zegereeks ook in Vorden  voort! Afgelopen zaterdag vertrokken we, met Joren als interim chauffeur van de bus, richting Vorden. Twee uur vroeger dan in het programma stond aangegeven. Dash kwam met de vraag of wij wilden meewerken aan het vervroegen van de wedstrijd omdat er dan (voorlopig voor de laatste keer) nog publiek aanwezig zou kunnen zijn. Aan dat verzoek wilden wij graag voldoen.

Om 16.00 uur werden de eerste opslagen door 2 mini´s van Dash verzorgd en daarna floot de eerste scheidsrechter van dienst Marcel van der Wal voor het begin van de eerste set.  Een set waarover we vrij kort kunnen zijn: Dash begon veel scherper, serveerde beter en was aanvallend de bovenliggende partij. Devoko maakte te veel persoonlijke fouten en kon niet het ritme vinden dat de afgelopen wedstrijden zo kenmerkend was voor de meiden uit Denekamp. Onder aanmoediging van het talrijke publiek wist Dash de eerste set eenvoudig met 25-16 te winnen. Dat was ons de laatste wedstrijden niet meer overkomen!! In de pauze tussen de eerste en tweede set werden nog even de puntjes op i gezet en duidelijk aangegeven waar de verbeterpunten lagen.

En dat pakten de speelsters in het verloop van de wedstrijd uitstekend op! Er was veel meer servedruk, de blokkering stond beter en ook passend en aanvallend werd er weer een heel acceptabel niveau neergezet. Het enthousiasme  was weer terug en dat alles bij elkaar was voor Dash te veel en resulteerde in 3 duidelijke setwinsten voor Devoko, met 25-14, 25-18 en nogmaals 25-14 en een 3-1 winst, de zevende op een rij! En dan ben ik vooral aangenaam verrast door de mentale weerbaarheid en groei van dit team. Heel mooi om dit te zien. Maar 1 zwaluw maakt nog geen zomer…. Er wachten ons de komende weken nog een paar leuke uitdagingen

A.s. zaterdag spelen we in de Dorper Es tegen Vocasa 2, een ploeg die ook in de bovenste regionen van de 1e divisie bivakkeert. Helaas zonder publiek maar hopelijk wel met een livestream voor het thuisfront  en hopen dan de mooie reeks voort te zetten.