TiMaX/DeVoKo gaat knallend het nieuwe jaar beginnen! De volleybalvereniging gaat vuurwerk verkopen. Zij zijn in december het ENIGE VERKOOP punt in het centrum van Denekamp voor vuurwerk. De opbrengst is voor de clubkas  vereniging.
Afgelopen zaterdag is door de immer actieve leden van het 1e herenteam daarvoor een etalage ingericht het pand van Westerik aan de Nordhornsestraat 14 (voorheen Dierenspeciaalzaak Herbert Steenbeeke).

DeVoKo Vuurwerk Denekamp is de Pro-line Vuurwerk Fireworks Specialist uit Denekamp. De vereniging gaat dit jaar voor de 2e keer op rij voor een knallende jaarwisseling.

Zij zijn uw leverancier voor siervuurwerk, knalvuurwerk, kindervuurwerk, 500 grams potten, flowerbeds, vuurpijlen, vuurwerkpakketten en diverse kleine vuurwerkartikelen.

Een dezer dagen wordt een vuurwerkfolder verspreid in Denekamp, Nordhorn, Noord Deurningen, Lattrop, Breckelenkamp, Berghum, Mekkelhorst, Beuningen, De Poppe, De Lutte, Luttermolen, Rossum, Volthe, en Tilligte.

In deze folder wordt het hele assortiment gepresenteerd wat ook online besteld kan worden. Hiervoor is de speciale website www.bestelvuurwerk.nl/Denekamp beschikbaar. Op deze site kan men zich tevens aanmelden voor een nieuwsbrief om als eerste de beste aanbiedingen en speciale acties te ontvangen. Zo zijn er Bliksemdeals met extra veel voordeel t/m 24 december. Direct online vuurwerk kopen is mogelijk tot 29 december 23:59 uur.

Ook wordt er aan de veiligheid gedacht. Onder het motto: ‘Be wise protect your eyes’ worden er vuurwerkbrillen verkocht. Daarnaast zijn er aansteeklonten te koop om het vuurwerk zo veilig mogelijk aan te steken.

De laatste 3 dagen van het jaar gaan leden van de vereniging vuurwerk verkopen vanuit het pand aan de Nordhornsestraat. Op donderdag 28 december, vrijdag 29 december en zaterdag 30 december is de winkel geopend van 09:00 uur tot 21:00 uur. Let op: Landelijk is er op zondag 31 december geen vuurwerkverkoop!

Het vuurwerk dat besteld is via internet kan dan worden opgehaald. Vanzelfsprekend kan deze laatste dagen van het jaar ook los vuurwerk gekocht worden. Betaling is mogelijk a contant of met de pinautomaat.

De Vuurwerkgroep DeVoKo, bestaande uit Mark Blokhuis, Robert Rolink, Erik Olde Rikkert en Leo Blokhuis, hoopt op een enorm succes bij het verkooppunt.  Bij elke aankoop wordt de vereniging ondersteunt en de clubkas versterkt.

Wel hebben ze nog een verzoek. Wie komt hen nog helpen bij deze verkoopdagen op 28, 29 en 30 december? Veel leden hebben zich al aangemeld. Er is echter nog ruimte. Belangstelling? Mail dan een berichtje naar activiteiten@devoko.nl.