In samenwerking met PLUS supermarkt in Denekamp gaat ikwilvanmijnautoaf.nl / DeVoKo een volleybalplaatjes actie starten.

We zijn er trost op dat deze actie nu een feit is. Bij voetballen is dit over het algemene een bekende actie. Vijf jaar geleden is deze actie uitgezet door de voormalig voetbalverenigingen sportclub Denekamp en DOS’19 in samenwerking met de PLUS supermarkt.

Nu een zelfde soort actie, maar dan voor de volleybalverenging ikwilvanmijnautoaf.nl / DeVoKo.

De actie gaat van start op maandag 26 oktober, maar voordat het zo ver is moet er nog veel gebeuren. Er moet een mooi boek gemakt worden, sponsors gezocht worden en natuurlijk moet iedereen individueel en als team op de foto.

Noteer dus in ieder geval in je agenda dat er op zaterdag 5 en 12 september foto’s gemaakt worden. Eventueel komen er tussen 5 en 12 september nog een paar data waarop foto’s gemaakt kunnen worden.

Belangrijk is om te zorgen dat iedereen op de hoogte is, dus vertel het door, like het bericht, mail het, vertel er over, etc.

Via de mail ontvangt iedereen verder informatie.

Mocht je belangstelling hebben om mee te helpen om deze actie tot een waanzinnig succes te maken kun je, je aanmelden bij bestuur@devoko.nl.