De zomervakantie is voorbij, de trainingen zijn weer gestart. Het programma van de voorbereiding van dames 1 van “Ikwilvanmijnautoaf.nl/Devoko” op het nieuwe volleybalseizoen, staat vol van activiteiten, trainingen en oefenwedstrijden. Het wordt het 2e opeenvolgende jaar in de Topdivisie.

De ploeg van trainers Henk Goor en Paul op de Weegh heeft er zin in. De voorbereiding brengt hen, samen met het team op diverse nationale en internationale toernooien en locaties.

De dames starten de voorbereiding met een oefenwedstrijd tegen het Bornse Ecare Apollo 8 in de fonkelnieuwe Bornse volleybalmekka de Veste in de nieuwbouwwijk Bornsche Maten op donderdag 20 augustus as.

Een week later, donderdag 27 augustus, spelen de Denekampse dames op Duitse bodem tegen de selectie van SCU Emlicheim. Zaterdag 29 augustus wordt deelgenomen aan het TOP-toernooi in Tubbergen, waar meerdere Topdivisieploegen aan deelnemen, zoals VV Utrecht, SV Dynamo Apeldoorn, Orion Doetinchem, Ecare Apollo 8, Alterno 2.

Op donderdag 3 september as. wordt het nieuwe centercourt in sporthal de Dorper-Esch in Denekamp geopend en presenteren de dames en hun begeleiding zich aan hun thuispubliek, media, vereniging en sponsoren in de speciaal voor het Duitse programma uitgevoerde nieuwe outfit.

Op vrijdag 4 september vertrekt de ploeg naar Erfurt (Duitsland), waar deelgenomen wordt aan het 2e Bundesliga toernooi om de SWE-cup. Dit toernooi vindt zowel op zaterdag als zondag plaats.

Donderdag 10 september as. vindt de ontmoeting in de Denekampse Dorper-Esch plaats tegen het naar de 3e Bundesliga gepromoveerde SV Wietmarschen.

Als afsluiting van de voorbereiding wordt zaterdag 12 september deelgenomen aan het Herman Smienktoernooi van volleybalvereniging Tornado uit Geesteren.

Zaterdag 16 september om 16.00u begint de competitie met de eerste thuiswedstrijd van het seizoen in de Dorper-Esch tegen SV Dynamo Apeldoorn DS1.