Aan het einde van het seizoen zijn er speel(st)ers die er voor kiezen om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een andere vereniging. Een van deze speelsters is Marlon Stevelink. Na vele mooie jaren bij ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo te hebben gespeeld wil ze graag nog één keer haar vleugels uit slaan en is ze beland bij Ecare Apollo 8 in Borne. De vereniging zal haar missen. Ze is een geweldige speelster maar ook haar inzet voor de Technische Commissie word bijzonder gewaardeerd. Op de facebook pagina en website devoko.nl licht ze haar besluit nader toe.
Ook Lieke Hilgenberg en Juliët Huisman gaan na één seizoen hun kansen proberen bij Ecare Apollo 8. Daarnaast vertrekt Tippy Rolink, zij gaat na dit seizoen studeren in Utrecht terwijl Damir Colo zijn trainersloopbaan gaat voortzetten bij buurman Springendal Set Up’65. Ook nam Loes Hassink afscheid, deze keer definitief naar verluid. Tenslotte is Lotte Kuipers nog volop bezig met haar volleybaltoekomst. Op de foto het team met de speelsters die afscheid nemen.

Afscheid

Het komend seizoen heeft dan ook allerlei uitdagingen in zich. Het seizoen 2017-2018 zal in het teken staan van de ‘Experience’. De vereniging is druk bezig met het samenstelling van een ander 1e damesteam, met bekende, maar ook nieuwe en andere gezichten.