Aan het einde van het seizoen zijn er speel(st)ers die er voor kiezen om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een andere vereniging. Een van deze speelsters is Marlon Stevelink. Na vele mooie jaren bij ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo te hebben gespeeld wil ze graag nog 1x haar vleugels uit slaan en is ze beland bij Ecare Apollo 8 in Borne. De vereniging zal haar missen. Ze was een geweldige speelster maar ook haar inzet voor de Technische Commissie werd bijzonder gewaardeerd.
Ook Lieke Hilgenberg en Juliët Huisman gaan na één seizoen hun kansen proberen bij Ecare Apollo 8.

Marlon wil graag via onderstaande bericht haar dank je wel en vertrek toelichten.
Marlon wij wensen je alvast heel veel succes aankomend seizoen. We zullen je missen. Je was een geweldige speelster maar ook je inzet voor de TC hebben we bijzonder gewaardeerd.

Toelichting van Marlon: 11 Marlon-a

Mijn keuze voor Apollo 8 zal voor velen een verrassing zijn. Zeker gezien mijn achillespeesblessure die ik begin september heb opgelopen. Een lange revalidatie stond op mij te wachten maar altijd met de achterliggende gedachte ‘’ik kom sterker terug’’. Sinds december ben ik in behandeling in Enschede bij sportfysio Marcel Richter. Dit heeft mijn herstel een enorme positieve boost gegeven. Een intensieve periode stond op mij te wachten, maar alles voor één doel: terugkeren! Wekenlang stond ik 4 tot 5 keer in de sportschool. We zijn nu bijna 7 maand verder en ik had niet verwacht dat ik al zo ver zou zijn. Ik ben alweer twee maand in de zaal aan het trainen en de vooruitgang is zichtbaar. De vraag ‘’wanneer ga je weer spelen’’ heeft mijn fysio al laten vallen. Echter ben ik zelf wat voorzichtig, maar het feit dat dit ter sprake komt zegt genoeg. I’ll be back J
De vraag van Apollo 8 kwam voor mij enigszins onverwachts. Ik heb de ambitie gehad om een stap hoger te gaan, maar ik was bang dat mijn blessure roet in het eten had gegooid. Toen ik door hen werd gevraagd, besloot ik dat dit een kans was die ik met beide handen aan moest grijpen. Gelukkig gaat het herstel goed en ben ik door de hele situatie blij met het vertrouwen dat Apollo in mij uitspreekt. Het is een club met ambitie en goede faciliteiten en ik heb dan ook zin in deze nieuwe uitdaging!
Het is spijtig om na 7 jaar afscheid te nemen in Denekamp. Vooral op deze manier. Maar op sommige momenten moet je voor jezelf kiezen en ik hoop dat iedereen dat accepteert en respecteert. Hoe lastig dat soms ook is. Ik kijk terug op mooie jaren waar ik twee promoties heb mogen meemaken. Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen als speelster, zowel in als om het veld. Daarnaast heb ik een aantal jaar met veel plezier deel uitgemaakt van de technische commissie. Er loopt veel talent binnen de vereniging waar ze trots op mogen zijn. Ik wens Devoko dan ook veel succes in de toekomst en ik ga ze zeker blijven volgen!

Liefs Marlon