Onze Volleybalvereniging houdt zaterdag 22 augustus weer een bolchrysanten verkoop. Ook dit jaar zijn ze gekweekt door tuinder Aarninkhof. Er is keuze uit mininmaal 5 diverse kleuren en ze zijn uiteraard van uitmuntende kwaliteit. Deze herfstbloeiers bloeien in de periode dat de dagen korter worden. Bolchrysanten zijn in Nederland zeer populair, want de planten zijn ideaal om de entree, balkon of terras een kleurrijke oppepper te geven.

Sfeervolle herfsttopper

In september beginnen we echt te merken dat de dagen weer korter worden. Om het huis zijn de meeste bloemen uitgebloeid. De bolchrysant is daarom ideaal om tuin, balkon of terras te voorzien van kleurrijke bloemen. Deze plant is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals bijvoorbeeld bruinrood, wijnrood, (oud)roze, helderwit en knalgeel. Drie manden met bolchrysanten op een rij zorgen voor een sfeervolle bloemenzee!

Eenvoudige verzorging

Van bolchrysanten geniet je totdat het gaat vriezen. Het liefst staan ze buiten op een lichte plek. Afhankelijk van het weer geef je water; laat de potkluit in elk geval niet uitdrogen. Wanneer je regelmatig de uitgebloeide bloemen verwijdert, geniet je extra lang van deze vrolijke herfstbloeiers.

Tip: De bolchrysant is een leuk (verjaardags)cadeau. De plant staat symbool voor een lang leven.

Onze jeugdleden komen die dag langs de deuren in Denekamp om de praBolchrysantenchtige bolchrysanten te verkopen. Daarnaast staan we met een verkooppunt bij de Eurowerft. De opbrengst zal ten goede komen van de vereniging. Opbrengsten die hard nodig zijn nu de vereniging alleen maar kosten en geen inkomsten heeft van het  beachvolleybal toernooi tijdens het Zomerfestival in Denekamp. Daarnaast heeft het in eigen beheer aanleggen van 2 beachvelden ook de nodige kosten met zich meegebracht.

Kortom, wilt u de tuin, bloembak of balkon nog een keer opfleuren dit jaar, koop een (of meer) bolchrysant(en) aan de deur. De vereniging zoekt nog enkele chauffeurs met auto voorzien van trekhaak. Draagt u de vereniging een warm hart toe en wilt u een paar uurtjes helpen meld u dan aan via activiteiten@devoko.nl.