Supermarkt PLUS Jan ter Steege gaat samen met ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo  dit najaar groot uitpakken met een bijzondere volleybalplaatjesactie. In navolging van de landelijke voetbalplaatjesactie waarbij de consument plaatjes van eredivisiespelers bij elkaar kan sparen, willen we in Denekamp een soortgelijke actie houden, maar dan met ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo.

Voor het realiseren van deze actie zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en per team een groepsfoto. Van trainers/begeleiders wordt géén individuele foto gemaakt. Zij komen wél op de teamfoto. Voor het maken van deze foto’s zijn 4 verschillende dagen ingepland namelijk:

  1. Vrijdag 4 september van 16:30 – 18:15 uur
  2. Maandag 7 september van 18:00-19:00 uur
  3. Woensdag 9 september van 17:00-20:30 uur
  4. Donderdag 10 september 18:00-20:30 uur

En dat doen we in de sporthal Dorper Esch.

Omdat er ruim 425 foto’s gemaakt moeten worden, wordt er een strakke planning gemaakt, waar we ons goed aan moeten houden, want het is een hele klus. Maar omdat het voor een uniek volleybalboek van onze eigen vereniging is, verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking. De datum en het tijdstip waarop van jouw een foto wordt gemaakt staat al vast in een document! Je kunt dit document vinden op onze website www.devoko.nl > Fotoboek > FotoDataLijst. Houd rekening met een mogelijke aanpassing van datum/tijdstip. Kijk dus regelmatig…..

Omdat we rekening moeten houden met de mening van al onze leden, maken we iedereen er al op attent dat het nodig is om toestemming te geven voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het volleybalboek. Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen en bij personen tot achttien jaar moeten de ouders dit doen. We hebben hiervoor een speciaal formulier gemaakt en dat dient via de aanvoerders van de A-B-C jeugd door de ouder(s) getekend te worden. Van de ouder van onze mini’s verwachten wij dat ze naar de zaal komen en bij het halen of brengen van hun kind dit formulier ondertekenen bij de trainer. Een voorbeeld van het formulier is te vinden op onze website www.devoko.nl > Fotoboek > Portretrecht.

Let wel: zonder handtekening en/of wel bezwaar komt u/uw kind niet op de foto en kan hij/zij, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie.

Deze unieke actie wordt gedaan in samenwerking met het bedrijf Retrospect Boekproducties. Retrospect werkt hiervoor onder meer samen met Unilever, de op twee na grootste levensmiddelenproducent van de wereld. Juist hierdoor zijn wij als vereniging ervan overtuigd dat het een geweldige actie wordt, waar een ieder veel plezier aan zal beleven.

PLUS Jan ter Steege