Zo en daar staan ze dan. Team N5-5 van ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo, zes meisjes uit nivo 4 die samen in januari mee doen in de competitie van nivo 5. Dat zal zwaar worden. Andere regels, spelen tegen iets oudere meisjes die al langer in dit nivo spelen. Hopen dat wij de meisjes gemotiveerd houden als ze verliezen. De eerste competitiedag, twee wedstrijden. Spel begint en..Minis's N5-T5 kampioena. gewonnen.

De tweede wedstrijd van die dag was wel iets spannender tegen Pollux, maar uiteindelijk ook dik gewonnen. Op de derde competitiedag hadden de meisjes een klein dipje en verloren ze van beide wedstrijden één helft. Het winnaarsgevoel kreeg een klein deukje. Na een oppeppend gesprek wisten onze meisjes de vierde competitiedag weer af te sluiten met de volle punten.

Op naar 11 april. D-day want het kampioenschap kon al behaald worden maar dan moesten beide wedstrijden worden gewonnen en moest Pollux punten laten liggen. Onze eerste tegenstanders gaven ons zonder tegenstand de 4 punten. De tweede partij van ons was gelukkig iets meer een wedstrijd maar werd ook met winst afgesloten. En Pollux…. die verloren de hele wedstrijd! Het kampioenschap was binnen! Onze meisjes speelden super. Veel punten werden gehaald met het drie keer samen spelen maar ook dankzij de toptraining die ze wekelijks krijgen van Amke Blokhuis en Johan Strokap. Op de laatste competitiedag werden ook beide wedstrijden gewonnen en werd het kampioenschap uitbundig gevierd in de  Dorper Esch met patat en ‘champagne’. Super gefeliciteerd Maud, Loes, Nieke, Evi, Froukje en Lara!!