Super gemotiveerd en met veel enthousiasme begonnen de meiden van C1 aan de allesbeslissende wedstrijd om de titel in de hoofdklasse.
Vanaf het begin werd er  veel servedruk uitgeoefend op Dynamo en met een paar super harde knallen op de mid van Wies Heerink werden de punten 1 voor 1 binnengeslagen.
Het was echt zo spannend voor beide partijen maar niemand wilde water bij de wijn doen en aan beide kanten werd een zeer hoog nivo gehaald.
Uiteindelijk glipte de set nipt door de vingers met 27-25.

De tweede set speelden de meiden wederom vol gas. Er werd zeer goed gepasst en verdedigd door libero Tess Bartelink waardoor de aanvallen zowel op buiten door Evi Dingeldein en Jenne Morsink als op mid door Maud Oude Luttikhuis en Wies Heerink keihard werden ingeslagen.
Helaas speelde Dynamo ook sterk en sloeg de nr. 7 de bal een paar keer strak langs de lijn. Het was echt “de survival of the fittest”!!!
Ook deze set ging gelijk op tot 25-25 en ging verloren door een klein beetje pech aan DeVoKo-zijde. Weer 27-25!!! (tussenstand: 2-0 achter)

En als je nu denkt dat de koppies na twee van deze niet normaal spannende sets naar beneden gingen hangen, heb je het mis!
De meisjes, coach Wendy Bartelink en het meegereisde DeVoKo-publiek geloofden er nog steeds in en de derde set werd sterk begonnen door een goede serves beurt van Maud Hulsbeek.
Vol overtuiging en met rode lachende gezichten werd deze set dik binnengehaald met 25-16. Alles liep werkelijk als een trein!

Het vertrouwen was weer helemaal terug en ook  4e set werd er wederom sterk gespeeld en ook deze set werd in het voordeel van de Denekampse dames beslist. 25-23
De stand was nu 2-2 en de 5e set moest de beslissing brengen. Spanning bij beide ploegen ten top!!!

Helaas begon Dynamo de 5e set erg sterk en keken onze meiden direct tegen een achterstand aan van 5-1. Gelukkig serveerde Tess Reerink met haar snoeiharde sprongservices de DeVoKo zijde direct daarop weer naar een voorsprong van 12-11 en geloofden we weer in een overwinning…. Toch door grote spanning werden er op het eind 2 services uit geserveerd en ketsten de laatste ballen af waardoor de winst uiteindelijk naar Dynamo ging. (15-13)

Toch moet er vermeld worden dat dit team bestaande uit: Lonne Meinders, Jade Groener, Wies Heerink, Maud O Luttikhuis, Tess Reerink, Maud Hulsbeek, Jenne Morsink, Evi Dingeldein en Tess Bartelink over super veel kwaliteit beschikken en dat dit team, erg trots op zichzelf en haar prestatie als team vandaag kan zijn!!

Zeer waarschijnlijk eindigen ze wel bij de eerste 3 en zullen de tweede helft dan ook uitkomen in de topklasse, waar ze dik verdiend thuishoren!