TiMaX nieuwe naamsponsor DeVoKo
Golbach Sport shirtsponsor 1e damesteam

 

Na 3 jaar ikwilvanmijnautoaf.nl als hoofdsponsor is de sponsorcommissie van DeVoKo er in geslaagd om TiMaX bouwkundig adviesbureau en energie prestatie advies  voor 3 jaar vast te leggen als naamsponsor van de volleybalvereniging. De vereniging zal de komende 3 jaar als TiMaX/DeVoKo door het leven gaan.

Onlangs is door TiMaX de voormalige Huishoudschool in Denekamp omgebouwd tot luxe kantoorruimten en heeft daar haar intrek genomen. Klanten roemen TiMaX o.a. om haar deskundigheid, een goede prijs- / kwaliteitverhouding, en het nakomen van afspraken. Dat maakt dat, naast DeVoKo, ook bedrijven, op basis van een reeds jarenlange ervaring, graag met TiMaX samenwerken.

Golbach Sport uit Losser was reeds als subsponsor aan de club verbonden. Zij zijn de komende 3 jaar de nieuwe Shirtsponsor van het 1e damesteam.  De sport winkel bestaat ruim 7 jaar en Golbach Sport biedt een uitgebreid assortiment sportartikelen. De trouwe klantenkring bestaat uit volleyballers, hardlopers, voetballers, handballers en nog veel meer sporters.  Ook de jeugd weet de sportwinkel te vinden.

Hoewel de economie aan de beterende hand is, blijft het voor sportverenigingen erg moeilijk om sponsoren te vinden. De vereniging is dan ook erg blij dat TiMaX en Golbach Sport DeVoKo ondersteunen waardoor de vereniging financieel gezond kan blijven. De nieuwe sponsoren en kleding zullen bij de 1e thuiswedstrijd van het 1e damesteam op 23 september worden gepresenteerd aan het publiek.