Zaterdag moesten er nog drie setjes gewonnen worden in twee wedstrijdjes. Voor de wedstrijd hadden de meiden al van een brunch genoten.

Eerst de wedstrijd tegen Webton. De set werd te rustig begonnen, waardoor het team tegen een grote achterstand aan keek. Halverwege de set kantelde de wedstrijd. Er werd door TiMaX/DeVoKo goed verdedigd en ook snel aanvallend gespeeld. Blokkerend werden menig puntje gepakt, de service begon bij iedereen te draaien, wat resulteerde in een 25-23 overwinning. Hierdoor was Webton weg gespeeld, waardoor de tweede en derde set met minder moeite werd gewonnen.
De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen het tweede team van Webton. Hierbij konden de meiden vrij uit spelen, veel nieuwe dingen uitproberen. Deze wedstrijd werd ook verdiend met 3-0 gewonnen. De kampioenen van N6 1 zijn, Bente Kamphuis, Hanne Koop, Amke Vollenbroek, Lotte Groener en Cato Rerink. Op de foto het trotse team. De dames kijken nu al uit naar de tweede helft van de competitie.

Tekst en foto: Maureen Gortemaker.