Het nieuwe heren team van TiMaX DeVoKo maakt na 4 wedstrijden de balans op. 4x gewonnen; 2x 3-1 en 2x 4-0. Dus de koppositie is een feit. Echter de conclusie dat H2 4x wint door goed volleybal is zeker niet waar.

De eerste wedstrijd thuis tegen Vosta Heren 2 was er 1 van 2 gezichten. Bij vlagen goed spel maar ook zeer veel onnodige fouten, dit gecombineerd met maar 7 spelers en dus weinig wissel- mogelijkheden maakte dat geheel terecht de 2de set met 22-25 werd verloren. Lichtpuntje is dat Vosta momenteel op plaats 2 staat met 3x de maximale winst en 1 maal 3-1 verlies tegen TiMaX DeVoKo HS 2 dus. Setstanden: 25-17, 22-25, 25-16, 25-22.

Wedstrijd 2 uit tegen Devoc was eenzelfde verhaal met 2 verschillen. 1ste verschil: 1 speler minder, geen wisselmogelijkheden dus. 2de verschil. Verlies in de 4de set

TiMaX DeVoKo begon goed aan de wedstrijd, hoefde zich niet bovenmatig in te spannen waardoor er te laconiek werd gespeeld en Devoc H2 steeds beter in hun spel kwam. In de 4de en laatste set met een 3-0 voorsprong was er ook nog een blessure aan de kant van de Denekampers in de naam van Wolter de Vries. Dit resulteerde in minder aanvalskracht. Hoewel de wedstrijd wel met 6 man werd uitgespeeld werd deze set met het minimale verloren na een voorsprong van 14-19.

Setstanden: 18-25, 19-25, 15-25, 25-23

Wedstrijd nummer 3 moest tegen de koploper worden gespeeld, Fellini Vips H3. Met nagenoeg een complete selectie, Herman Bolscher was geblesseerd, werd er serieus aan de wedstrijd begonnen. “Er heeft hier nog nooit een koplopen gewonnen” werd vroeger wel eens gezegd. En daar wilden de heren zich maar wat graag aan vasthouden.

De wedstrijd werd zeer slecht begonnen binnen no-time stond het 2-8 voor Fellini. Maar opeens begon het te lopen en scoorden de heren aan de lopende band. 25-12.

De rest van de wedstrijd werden er weinig fouten gemaakt, veel punten gescoord en bovenal goed verdedigd. Welke wissel ook werd doorgevoerd, slechter werd het niet!

De koploper ging licht onthutst naar huis met een 4-0 nederlaag.

Setstanden 25-12, 25-16, 25-11, 25-15

Wedstrijd 4 uit naar Fleringen, mooi sporthalletje, 2 goede velden, helder licht, “leuke scheidsrechtster”  maar een knoerharde bal!!

De eerste set werden teveel servefouten gemaakt, ongeveer 6 gecombineerd met 2 eigen fouten en een score van de tegenstander maakte een stand op het bord van 9-25.

Dezelfde 6, die niet waren getest mochten weer het veld in. Laconiek, een tikkeltje arrogant maar bovenal zeer slecht spelend. Niet maar dan ook niet lukte, gelukkig werd op het nippertje een achterstand weggewerkt en werd alsnog de set winnend afgesloten 24-26.

De andere 2 sets waren iets beter maar nog steeds belabbert. Herman speelde een degelijke wedstrijd, en de scheidsrechter had moeite met het tellen van het aantal keer spelen. Maar om daar op af te reageren was zeker niet de moeite waard.

Setstanden 09-25, 24-26, 14-25, 15-25.

Op naar wedstrijd 5 tegen Webton Hengelo H5 die momenteel 10de staat met een wedstrijd minder te hebben gespeeld. Wij hebben uiteraard goede inspeel muziek en hopelijk zorgen we weer voor een hoop vertier met goed degelijk en aantrekkelijk volleybal spel.

Hoe dan ook, U bent van harte welkom, toegang gratis.

Let wel: donderdag 18 oktober, sporthal de Kerkeres!!!