TiMaX/DeVoKo Heren 2 stond na 6 wedstrijden bovenaan met maar 2 verliespunten. Er volgden toen 2 thuiswedstrijden, beiden op een donderdagavond in de sfeervolle Kerkeres

Op voorhand werd dit afgedaan met 10 punten in de pocket.

De wedstrijd tegen Fellini H4 werd gespeeld op een koude donderdagavond. Dit was misschien wel de slechtste tegenstander tot nu toe maar gek genoeg stonden ze niet eens laatste.

Met 25-15 25-08 25-07 en 25-11  kreeg Fellini maar 41 punten mee. Heren 2 kon met 5 punten in de tas aan het bier…

De wedstrijd die ingehaald moest worden tegen webtron h5 was eveneens een erg makkelijke. Webton die de wedstrijd wilde verplaatste omdat ze te weinig spelers had trad nu ook maar met 6 spelers de arena binnen.

Bijna elke set kwam Webton een paar punten op voorsprong maar doordat TiMaX/DeVoKo domweg een betere serve en verdediging had maar ook een veel betere aanval en spelverdeling werd de kleine achterstand steeds weer een grote voorsprong. Met 25-8 en 3x 25-12 verdiende het team weer 5 punten.

Wederom een tegenstander die vond dat wij niet in de 2de klasse thuis hoorden. Wij vinden dat echter ook maar kunnen hier helaas niks aan doen. De bond wilde ons niet hoger inschrijven en H1 wilde niet met ons ruilen. Heren 1 dat momenteel 1ste klasse speelt staat daar op een verdienstelijke 6de plek. Hoewel van horen zeggen het spel niet echt goed is staan ze toch in de middenmoot.

TiMaX/DeVoKo H2 heeft nu 8 gespeeld en 38 punten. Er volgt nu een uitwedstrijd tegen Aastad donderdag 29 november en daarna een uitwedstrijd tegen de huidige nummer 2 VVA. VVA heeft op het moment van schrijven 11 punten achterstand. Weet Heren 2 ook deze met grote cijfers te winnen dan is het wel duidelijk waar ze zullen eindigen.

Er is weer fantastische muziek aanwezig bij de wedstrijd. Dus kom met grote getale deze atleten aanmoedigen. Net na Sinterklaasavond is H2 zeker niet van plan om verlate Sint kados uit te delen.

Donderdag 6 december 21:00 uur in de gezellige arena die de Kerkeres wordt genoemd. Let wel u moet zelf voor de koffie zorgen.

 

Tekst: Rob Heinink