De strijd tegen Rivo vond plaats in Rijssen. Met veel lawaai begonnen we de wedstrijd met Laura Behrens, Merle Roetenberg, Fleur en Iris Blokhuis, Aileen Knippers, Britt Roeleveld en Jenne Morsink. De eerste set gingen we gelijk op tegen Rivo. We hadden een redelijke service druk waardoor Rivo het moeilijk had met de pass. Uiteindelijk hebben we de eerste set met 25-22 gewonnen.

De tweede set was ongeveer gelijk aan de eerste set, met dezelfde opstelling wonnen we ook deze set met 25-22.

De derde set ging het helaas minder, de koppies gingen hangen en er werd met weinig lef gespeeld. Halverwege de set werd Jenne Morsink voor Joanne Brilhuis gewisseld in de hoop dat er nu meer gescoord werd aan de buitenkant. We hebben hard geknokt om weer terug te komen na een achterstand van 6 punten maar toch hebben we helaas de set verloren met 25-18.

De vierde set begonnen we met dezelfde opstelling als waar we mee geëindigd waren met halverwege de set een wissel van Pien Baalhuis voor Fleur Blokhuis. Ook deze set hebben we verloren, niet van Rivo maar eigenlijk van onszelf.

De vijfde set begonnen we weer met Jenne Morsink die zeer verdienstelijk terug kwam. De goede moed was weer te zien. Er werd weer geknald en het lef was weer terug. Dit was ook te zien aan de stand, we wisselden van kant met een voorsprong van 8-7 voor ons. Helaas lieten we het liggen bij de ‘Big Points’ en ook deze set verloren we met 17-15.

Het was een zware wedstrijd voor velen, zowel mentaal als fysiek. Toch nemen we de puntjes mee vol positiviteit naar onze volgende wedstrijd tegen Boemerang op 27 oktober om half 6 in de Dorper Esch. Onze DJ VinceVince59 zal de boel weer oppeppen met zijn leuke liedjes, mis het niet!

Tekst: Jenne Morsink