Wedstrijdverslag TiMaX/DeVoKo DS 1 vs. Halley DS 1 (12-10-2019)

Afgelopen zaterdag (12-10-2019) waren we naar Wehl afgereisd om daar de vierde competitiewedstrijd (tweede divisie B) te spelen. We hadden afspraken gemaakt, de sfeer zat erin en begonnen wederom vastberaden aan de wedstrijd.

In de eerste set werd de winst gepakt door Halley. Ondanks dat we pasend goed stand wisten te houden, kwamen we op andere vlakken net te kort. De stand eindigde in 25-19 voor de tegenstander.

De eerste set was dan verloren, maar we hadden nog drie sets te gaan. Kansen om de wedstrijd te winnen waren er nog steeds. De tweede set liep redelijk gelijk op, echter wist Halley op het einde weer aan het langste eind te trekken. Ze winnen de set weer met 25-19.

Medio derde set hadden we een voorsprong. Pasend gingen we nog steeds sterk en ook met serveseries kwamen we terug. Desondanks wisten we de set niet binnen te halen en eindigde het in een 25-21 verlies.

Tijdens de vierde set wisten de naast de pase, ook het blok sterk neer te zetten. Tijdens de vierde set speelden we het sterkst en we pakten de set met 19-25.

Afgezien van het verlies, zijn we erg tevreden met de wedstrijd! We hebben goeie kanten van onszelf laten zien en we gaan weer werken aan de verbeterpunten. De komende twee weekenden zullen wij geen wedstrijd spelen, dus zullen wij op zaterdag 2 november weer opgeladen in Geesteren staan. Daar zullen wij spelen tegen Tornado Geesteren DS 1 om 16:00u.