DeVoKo Volleybal College

20170115 Deelnemers 1a

Het Devoko Volleybal College is in september/oktober 2016 begonnen als een regionale Volleybalschool. Op deze wijze heeft het zich geprofileerd in Noord-Oost Twente. De visie van het Devoko Volleybal College is: zelfvertrouwen, ambitie en plezier zorgen voor prestaties. Het College zorgt voor de randvoorwaarden om dit in Noord-Oost Twente mogelijk te maken.
De missie is dat het Devoko Volleybal College talentvolle spelers en speelsters in Noord-Oost Twente de mogelijkheid wil geven om individueel technisch en fysiek beter te worden.
Er zijn een 3-tal trainingsgroepen ontstaan met 40 deelnemers; 24 met de leeftijd onder 15 jaar en 16 met de leeftijd onder 19 jaar.

Naast de training biedt het college ook iets extra’s aan. Zo was er in januari extra aandacht voor schoeisel. Erik Golbach van Golbach Sport uit Losser was toen aanwezig met zijn apparatuur om de voeten te bekijken en zo nodig adviezen te geven voor aanpassingen in schoeisel of doorverwijzing naar een medisch professional zoals bijv. een podoloog.

Thema bijeenkomst over voeding en supplementen door Ton Leenders.

Deze keer organiseert het college op zondag 26 maart van 14:00 tot 16:00 uur in de sporhal Dorper Esch een bijeenkomst voor de deelneemsters over voeding en supplementen. Niet alleen de deelneemsters zijn van harte welkom, ook alle speel(st)ers vanaf de C-jeugd. Trainers, coaches en ook de ouders zijn ook van harte welkom. Het Devoko Volleybal College wil iedereen graag uitnodigen om bij deze themabijeenkomst aanwezig te zijn.

Deze themabijeenkomst wordt verzorgd door Ton Leenders Ton is onder andere bekend als fysieke trainer van Sanne en Lieke Wevers. De moeder van Sanne en Liek zal ook aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Vanuit zijn jarenlange ervaring met topsporters die op het hoogste internationale niveau actief zijn, zal Ton Leenders komen vertellen hoe je training, voeding en supplementen goed op elkaar kunt af stemmen binnen de volleybal sport. Ton Leenders praat je bij over de rol van voeding en het suppleren van extra’s.  Het doel van deze bijeenkomst is om inzicht te verschaffen om training, voeding en suppleren goed op elkaar af te stemmen.

Ton is Kracht-Trainer en Voeding- en Suppletie-specialist sinds 1980 van honderden topsporters (400+) in meer dan 20 takken van sport. Hij heeft zelf een kracht-training, topsport achtergrond en werkt met Topsporters ter verbetering van hun gezondheid, belastbaarheid en prestaties. Meer informatie vind je op zijn website: http://www.tonleenders.nl.
Wil je meer weten over voeding en supplementen? Kom dan naar deze bijeenkomsten die door het Devoko Volleybal College wordt georganiseerd.