Esmee Wanink, Evi Dercksen, Ise Nijmeijer, Lara van Houten, Lara Westerhof, Lise Nijhuis en Puck Zekhuis zijn afgelopen zaterdag kampioen geworden. Deze talenten mogen nog in niveau 5 spelen, maar mochten het in 1 klasse hoger gaan proberen. Dat het echte talenten zijn bewijst dit kampioenschap en hadden hun trainers Lara, Pim en Johan dus goed gezien.

De zegereeks begon in januari tegen Devoko Team 3 en Apollo uit Borne en de meiden waren daarna niet meer te stoppen. Soms werd er hier en daar een set verloren, maar alle wedstrijden in de competitie zijn uiteindelijk gewonnen. Daarbij stond het plezier voorop met de Yell van de meiden;
“4, 4, 4, wij gaan winnen met plezier!”

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Er moest nog 1 of 2 sets gewonnen worden en dan zou het zover zijn. Vele scenario’s werden vooraf besproken, welke sets ze moesten winnen of wat er zou gebeuren wanneer ze de 1 e wedstrijd zouden verliezen, of zou het misschien dan toch nog mis gaan?
Aan alle onzekerheid kwam snel al een einde, want met veel passie en beleving werd de 1 e set tegen onze directe concurrent Devoko 3 overtuigend gewonnen met 25-16 en daarmee was ons kampioenschap al een feit! Deze en ook de 2 e wedstijd tegen Apollo werd gewonnen en daarmee
werden de meiden meer dan de terechte kampioen van deze competitie. De terugreis ging gepaard met claxonnerende auto’s en shirtjes uit het raam en smaakte de friet heerlijk in de sporthal en zijn ze ’s avonds als grote kampioenen gehuldigd. Super gedaan meiden en heel veel plezier en succes in de C volgend jaar!