Op zaterdag 25 oktober was de eerste competitie dag en de meiden mochten in Denekamp beginnen. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen team 4 van DeVoKo en werd gewonnen met 4-0. Dat was een mooi begin van de competitie. De tweede wedstrijd moesten tegen Wevo team 1 deze wedstrijd werd gelijk gespeeld. 2-2.

Op zaterdag 8 november mochten de meiden naar Weerselo en ze begonnen de eerste wedstrijd tegen Wevo team 1. Je kon merken dat de meiden steeds beter op elkaar ingespeeld raakten en het plezier straalde ervan af. Deze wedstrijd werd dik gewonnen. De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen Rosstars team 2. Dit werd een zeer spannende wedstrijd. De hele wedstrijd ging gelijk op en er werd goed gespeeld. De meiden wonnen deze wedstrijd met 3-1. Aan de thuisblijvende ouders werd een app-je gestuurd met de mededeling dat ze beide wedstrijden hadden verloren. Wat een muitertjes.

Haha.

Zaterdag 22 november moest er aangetreden worden in Rossum. Een goede warming up en oefeningen moesten een goede voorbereiding zijn voor de twee wedstrijden. De eerste was tegen Lutheria 2 , de meiden kwamen ook goed uit de startblokken en wonnen de eerste set met 5-2. De tweede set ging moeizamer en er moest hard geknokt worden. Helaas werd deze set verloren met 2-4. Maar wederom een gelijk spel. De tweede wedstrijd was tegen Rosstars team 2, dit werd wederom een leuke en zeer spannende wedstrijd. De eerste set werd door de meiden gewonnen en de tweede set gelijk gespeeld. Een mooie en goede 3-1 overwinning.

Na deze zaterdag stonden de meiden 5 punten voor op Rosstars team 2. Als de meiden zaterdag 29 november 2 sets zouden winnen waren ze kampioen.

Afgelopen zaterdag was het zover, om kwart voor 9 werd er verzameld bij de Dorper Esch om richting De Lutte te gaan. Het was de heenreis aardig rustig achterin de auto, sommige meiden waren toch wel een beetje zenuwachtig. In de lutte aangekomen begonnen de meiden een beetje met de bal te spelen tot het half 10 was om dan eindelijk met de eerste wedstrijd van die morgen te beginnen. En deze was tegen Lutheria team 2. Dit werd een zeer spannende wedstrijd . De meiden waren een beetje gespannen, wat ook logisch is. De eerste set werd nipt verloren met 3-2. Dan moesten ze de tweede set maar winnen. De toppertjes begonnen goed aan deze set en kwamen op een 4-1 voorsprong. Daarna werd het toch weer spannend en kwam Lutheria terug tot 4-3. En dit was ook de eindstand.
Nog 1 set te gaan. Naast ons speelde de Rosstars meiden en die hadden een set verloren van Wevo team 1. Dus de meiden waren al kampioen. Maar er stond nog 1 wedstrijd op het het programma tegen de meiden van DeVoKo team 4. En deze wedstrijd wilden de meiden natuurlijk ook graag winnen. De spanning was eraf en de meiden speelde een goede laatste wedstrijd. Deze werd gewonnen met 4-0. Toen kon het feest beginnen. De bloemen kwamen te voor schijn en alle meiden kregen een mooie paarse bidon met hun eigen naam erop . Daarna kregen ze nog een medaille uitgereikt en toen was het feest compleet. Snel naar de tribune om alle cadeautjes te laten zien aan de meegereisde ouders en dan op naar de Dorper Esch. Daar kregen de meiden patat en wat te drinken en mochten ze op de tafel bij het liedje “we are the champions”. Het was een onvergetelijke dag voor deze Toppertjes.

Kampioen N3-3

De volgende meiden zitten in team 3: Femke Baalhuis, Babet Pleijhuis, Fenne Johannink, Joy Wighers en Silvie Pikkemaat.