Op de laatste competitiedag moesten er 3 van de 4 wedstrijden gewonnen worden om kampioen te worden. Met zeer gespannen en strakke gezichtjes stonden de meiden tegenover WEVO en kwamen we mede door de zenuwen achter met 18-22, maar gelukkig herpakten onze meiden zich en wonnen we de 1e set alsnog met 25-23. De 2e set ging ook gelijk op, maar op het eind trokken onze meiden de set naar zich toe met 25-20 met zeer goed veldspel en ook dankzij het grote enthousiasme van de (groot)ouders op de tribune.

Dus nog 2 puntjes verwijderd van het kampioenschap en we moesten de volgende wedstrijd tegen Team 2 van DeVoKo. De spanning en zenuwen trokken weer in de benen bij de meiden en werd het een bloedstollend spannende wedstrijd die we uiteindelijk met 26-24 wonnen, ofwel KAMPIOEN!!

Het spandoek werd uitgerold en als echte kampioenen werd ook de laatste set gewonnen en konden de felicitaties, medailles en bloemen in ontvangst genomen worden. Het feestje werd verder gevierd in de kantine en de patat smaakte heerlijk, ook al was het 11:30 uur.

 

Minis's N6-T1 kampioensfoto

 

Vlnr Eline Rolink, Maud Schasfoort, Bente Timmerman, Noa Westerhof en Maaike Rekers

Meiden van harte gefeliciteerd! Jullie waren een Superleuk team om te coachen en alvast veel succes in de C jeugd!!

Paul en Rob