Sponsoren Bedankt!

Vorig jaar had Frank Kuiper het al aangegeven; ‘als je volgend jaar nog een mooie locatie zoekt voor de sponsoravond, dan zijn jullie van harte welkom bij de Werktuig & Bouwdienst Denekamp!’. Nou, dat aanbod werd met beide handen aangegegrepen. Het was dan ook donderdag 4 juli een hele gezellige en informatieve avond aan de Brandlichterweg 66D.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar zonder sponsoren geen volleybal in Denekamp. Mede door de inzet en ondersteuning van het bedrijfsleven is het mogelijk om onze vereniging te laten bloeien. En voor wat hoort wat, dus zorgt onze Sponsorcommissie er jaarlijks voor dat onze sponsoren in het zonnetje gezet worden tijdens de sponsoravond.

Elk jaar wordt er een andere locatie gekozen voor deze gezellige avond. Dit jaar waren we dus te gast bij de Werktuig & Bouwdienst Denekamp waar Frank Kuiper vol trots vertelde over het wel en wee in deze tak van sport. Dat de W&B Denekamp alleen maar boeren ondersteunt in het dagelijkse werk is allang achterhaald. Natuurlijk is het een coöperatie waar nog diverse boeren onderdeel van uitmaken en waar ondersteuning en hulp geboden wordt aan de leden. Maar de W&B Denekamp  is tegenwoordig veel meer en dat werd tijdens deze avond wel duidelijk.

Na een presentatie en een rondleiding over het terrein was het tijd om de stand van zaken te bespreken met betrekking tot de nieuwbouw van de Sporthal Dorper Esch. En natuurlijk de verschillende mogelijkheden die er nu voor sponsoren vrijkomen eens nader toe te lichten. Zij kunnen met de komst van de nieuwe sporthal op een passende wijze hun naamsbekendheid nog verder uitdragen. De mooiste nieuwe reclamemogelijkheden zijn wel de reclameborden in de sporthal, je kunt dan kiezen de lange zijde of de korte zijde. Voor meer informatie kijk dan op onze website bij sponsoren.

De avond werd gezellig afgesloten met een hapje en een drankje. Dank sponsoren voor het vertrouwen dat jullie onze vereniging geven, we hopen nog heel lang samen met jullie te kunnen genieten van de mooie volleybalsport in Denekamp!