Sponsorcommissie

Uw sponsorbijdrage is van groot belang
Door stijgende kosten en teruglopende inkomsten zit onze volleybalvereniging in financieel zwaar weer. Er is op alle vlakken flink bezuinigd, maar we zijn er nog niet. Om in de toekomst een bloeiende vereniging te kunnen zijn met passende faciliteiten doen we een beroep op (uw) sponsorbijdragen. Sponsoren zijn van groot belang om een volleybalvereniging als ikwilvanmijnautoaf.nl/Devoko te laten bestaan.

Sponsormogelijkheden
U kunt de vereniging op diverse manieren ondersteunen. Klik op devoko-sponsorpaketten voor onze huidige sponsormogelijkheden.

Wat kan sponsoring voor u betekenen?
Via sponsoring van onze vereniging komt uw bedrijf onder de aandacht van sporters, supporters, familie-leden en collega-ondernemers. Het is een ludieke manier om te laten zien dat u maatschappelijk betrokken bent en de vereniging een warm hart toedraagt. Sponsoring biedt volop mogelijkheden om nieuwe klanten, partners, leveranciers of misschien wel werknemers voor uw onderneming enthousiast te maken. Uw sponsorbijdrage, hoe groot of klein ook, is meer dan welkom en wordt zeer gewaardeerd!

Sponsoravond
Ieder jaar wordt een sponsoravond georganiseerd voor al onze betrokken sponsoren. Het programma varieert van jaar tot jaar. Enkele vaste onderdelen zijn een inspirerende spreker, hapjes, drankjes en gezelligheid. Sponsoren ontvangen hiervoor een uitnodiging per mail.

Aan onze leden en supporters:
Onze sponsoren maken het mede-mogelijk dat de vereniging haar activiteiten kan ontplooien. Denkt u er bij uw aankopen aan om hen ook te steunen?

De sponsorcommissie 2016-2017
Heeft u ideeën of suggesties of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via sponsoring@devoko.nl of met één van de leden van commissie: Tim Kuipers (vz), Emmy Heerdink, Vincent Monnikhof, Gerbin van Beesten en Jort Morsink.