HUBO staat graag middenin de maatschappij en zij zijn graag betrokken bij maatschappelijke projecten in de buurt. Onze vereniging is door HUBO Denekamp aangewezen als één van de 3 doelen voor haar landelijke spaaractie ‘Hubo helpt!, Sparen voor je buurt’.

Spaar daarom mee voor klustegoed voor TiMaX/DeVoKo. Tot en met 31 december 2017 ontvang je bij HUBO bij iedere 20 euro een hulpmunt van 1 euro voor jouw lokale doel naar keuze, en een kortingsmunt van 1 euro voor jezelf, te besteden bij een volgend bezoek.

Met deze actie kunnen wij bij HUBO sparen voor een klustegoed om bijvoorbeeld het beachveld weer eens op te knappen of om extra kastruimte te realiseren.

In de periode van 30 oktober t/m 31 december 2017 ontvangen klanten bij iedere besteding van 20 euro een hulpmunt van 1 euro, bestemd voor het lokale doel naar keuze, en een kortingsmunt van 1 euro, te besteden door de klant bij een volgend bezoek. Aan het eind van de actie telt HUBO het gespaarde bedrag. Dit bedrag mag de vereniging besteden in de winkel in de vorm van producten en/of klusuren.