Afgelopen zaterdag (07-12-2019) speelden wij de laatste uitwedstrijd van het jaar. Dit keer gingen we met het busje naar Zwolle, om daar ons spel te laten zien. We hadden er zin in! Met de winst van vorige week in ons achterhoofd gingen we wederom vol goede moed de strijd aan. Tijdens de wedstrijd hebben we een paar verbeterpunten opgemerkt. Toch wisten we met een positieve uitkomst de frietjes en burgers van de McDonald’s te nuttigen op de terugweg.

De eerste set ging van start en al snel bleek dat we dit team niet moesten onderschatten. S.V.I. staat namelijk 12e . Desondanks hadden we moeite met het afmaken van de bal en werd er door de tegenstander goed verdedigd. Deze set moesten we dan ook afstaan aan de thuispartij. Het werd 25-21.

In de tweede set gingen we sterker van start. Ballen werden afgemaakt en de serve verliep goed. We kwamen steeds meer aan ons eigen spel toe en zo wisten we deze set binnen te slepen. Het eindigde in 21-25. In de derde set speelden we het sterkst. Ballen werden van de grond gehaald, de set lag goed en zo werden de ballen naar de grond geslagen. Ook de serve ging goed. Deze set werd gewonnen met 16-25.

In de vierde set hadden we het weer moeilijk. Ons eigen spel werd niet gespeeld. De tegenstander speelde beter en zij wisten de set binnen te halen. Het werd 25-17. Dit betekende dat het na vier sets gelijkspel stond en dus moest er een vijfde startsignaal worden gegeven door de scheidsrechter. Op het begin had de tegenpartij een kleine voorsprong, maar meerdere malen hebben wij bewezen terug te kunnen komen. Met deze mindset wisselden we van kant, in het voordeel van S.V.I. Het was spannend, maar toch werd wisten we genoeg punten te scoren. In ons voordeel werd het 12-15! De wedstrijd was gewonnen.

De winst en wat verbeterpunten hebben we meegenomen naar Denekamp. We gaan aankomende week weer volop trainen om aanstaande zaterdag (14-12-2019) klaar te staan voor de volgende tegenstander. Ditmaal Betech Olhaco DS 1. Deze wedstrijd zal worden gespeeld in onze eigen vertrouwde Dorper Esch in Denekamp om 17:30u. Dit team staat twee plekjes onder ons en zal de wedstrijd wederom voor spanning zorgen. Alle aanmoediging kunnen we gebruiken! Zien we jullie dan?