Het jaar 2015 is het jaar waarin er in Nederland twee grote evenementen plaats vinden:
Het WK Beachvolleybal én het EK Dames.

Voor clubs is het mogelijk om een contactpersoon, een ambassadeur, te hebben voor deze evenementen, bij wie je terecht kunt voor vragen. Voor ikwilvanmijautoaf.nl/DeVoKo is dat Richard Roetenberg  (ambassadeur@devoko.nl).

Voor het EK kunnen Nevobo-leden eerder intekenen op wedstrijd op de wedstrijd op maandag 28 september. Een belangrijke dag voor de Oranje volleybalsters, dan spelen zij namelijk de laatste poulewedstrijd om naar volgende ronde te gaan. Tegenstandster is niemand minder dan Italië! Het bestellen van kaarten kan de ambassadeur regelen met de organisatie voor deze dag. Laat voor 10 maart weten of je mee wilt naar het EK Dames op 28 september in Apeldoorn, dan neemt de ambassadeur voor ons contact op met de organisatie voor de totale bestelling. We krijgen er dan ook extra kaarten bij (elke tiende kaart is gratis voor ons in dat geval). Een kaartje voor de wedstrijd Nederland – Italië kost € 22,50. Dit is inclusief vervoer naar Apeldoorn. Bij voldoende deelname wordt door de vereniging één of meerdere bussen geregeld! We vertrekken dan rond 18:00 uur en verwachten rond 23:30 uur weer terug te zijn. Voor kaarten voor andere wedstrijddagen kun je zelf ook kaarten kopen. Je kunt dit doen op de website www.eurovolley2015.eu.

Op deze manier gaan we er alles aan doen om van deze geweldige evenementen iets moois te maken! Met z’n allen. Jij als volleybal liefhebber kan daar een bijdrage aan leveren. Bezoek deze evenementen en neem vrienden en vriendinnen mee zodat het voor jou, de organisatie, deelnemers en alles wat de sport een warm hart toe draagt een toernooi wordt om nooit meer te vergeten.

Een EK in eigen land dat na 20 jaar is teruggekeerd in Nederland is toch wel heel bijzonder, dat mag je niet missen. Dat geldt natuurlijk ook voor het Wk Beach!

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met Richard op en/of kijk eens op de site www.volleybal.nl/join.

De eerste opgaven zijn al binnen!

JOIN WK&EK