Jouw stem is geld waard!

Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook TiMaX/DeVoKo doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen 
Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. TiMaX/DeVoKo ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden! 
Het is voor TiMaX/DeVoKo belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken. De vereniging wil doorgroeien en vooral haar jeugdleden meer en betere trainingsfaciliteiten bieden. Beter materiaal en meer zaalruimte is hier onder andere voor nodig. Maar ook zijn er meer vrijwilligers nodig. Dit alles kost geld, veel geld. Met jouw stemmen kunnen we dit realiseren. Maar vraag ook je vrouw, opa, oma, tante, broer, zus, buurman etc. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan TiMaX/DeVoKo tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op

www.rabobank.nl/twenteoost.

Bedankt voor jouw steun!