Vrijdag 17 April speelden we tegen onze ouders ! We gingen inspelen en daarna inslaan. We merkten met inslaan dat sommige ouders aardig een balletje konden slaan , maar we lieten ons niet bang maken!

De 1ste set ging gelijk op. We waren gewaagt aan elkaar , maar we werden erg onderdruk gezet door onze ouders , daardoor begonnen we domme fouten te maken. Onze opslag ging niet goed , er waren veel fouten. De ouders lieten zien wat ze konden en wonnen de eerste set 25-22.

Ze wilden geen enkel risico nemen , en daarom werd onze trainer Johan ingezet in de 2de set. Of dit een slimme zet was ? We werkten in deze set hard. We speelden heel goed , en maakten onze ouders in met 18-25.

Achteraf bleek het toch niet zo’n goeie zet te zijn geweest om Johan erin te zetten en wisselden ze Johan snel weer in voor de moeder van Maud H. Hierdoor kwamen de ouders weer op hun eigen niveau terug. Ze begonnen aardig ballen binnen te slaan en veel te verdedigen. Wij waren uit onze concentratie en maakten veel fouten. Waardoor de ouders met 25-18 wonnen. Het stond 2-1 in set voor de ouders.

In de 4de set begonnen de ouders moe te raken en waren al aardig aan het zweten. Er werden regelmatig time-outs aangevraagd. Wij konden onze ouders niet zomaar laten winnen en gingen er vol voor. We hadden nog veel energie waardoor we de ballen keihard binnen sloegen en door tactisch spel. De ouders hadden veel moeite met het verdedigen en deden hun best maar dat was niet genoeg want wij wonnen de set met 25-19. Het was nu 2-2 gelijk , we moesten de beslissende 5de set spelen.

In de 5de set namen de ouders al snel een voorsprong door de goede sprong serves van onze coach Wendy de moeder van Tess B , maar we lieten het niet op ons zitten. We kwamen terug tot 11-11 , maar we begonnen fouten te maken en verloren de set met 15-12. De ouders waren ontzettend blij en lieten dat ook blijken. We allemaal erg genoten van deze wedstrijd , daarna hebben we nog gezellig nageborreld in de kelder van familie Meinders. Het was super afsluiten van het jaar !