Donderdag 3 september 2015 – Sporthal de Dorper Esch Denekamp

Op donderdag 3 september as. wordt het nieuwe centercourt in sporthal de Dorper-Esch in Denekamp geopend en presenteren de dames en hun begeleiding zich aan hun thuispubliek, media, vereniging en sponsoren in de speciaal voor het Duitse programma uitgevoerde nieuwe outfit.

Om aan de gestelde eisen van de volleybalbond te voldoen was het noodzakelijk om het speelveld anders te situeren in de sporthal Dorper Esch. Met medewerking van de gemeente is dit gelukt. Het nieuwe centre court voldoet nu aan de eisen die de volleybalbond Nevobo stelt voor de thuiswedstrijden die ikwilvanmijnautoaf.nl / DeVoKo Dames 1 in, de een na hoogste divisie van Nederland, de Topdivisie gaat spelen.

Er is niet alleen een nieuw veld gerealiseerd, maar ook een vernieuwde entourage.
En dat wil de vereniging graag aan iedereen laten zien.

Ter ere van de opening zullen diverse activiteiten plaatsvinden.
De wethouder van sportzaken v/d Gemeente Dinkelland zal op officiële wijze het Centre Court openen, waarna dames 1 en heren 1 aan iedereen wordt voorgesteld. Zij zullen vervolgens een wedstrijd tegen elkaar spelen. Na afloop zal er een forum worden gehouden in sportcafé de Dorper Esch. Hier is er voor iedereen de mogelijkheid om vragen te stellen aan de selectie van dames 1

Het programma:
19:00 uur:     Inloop met koffie/thee en wat lekkers; ondertussen: clinic voor B en C jeugd

19:30 uur:     Officiële opening Centre Court door de Wethouder van sportzaken, gemeente Dinkelland

20:00 uur:     Heren 1 vs. Dames 1
21:00 uur:     Forum sportcafé Dorper Esch
21:30 uur:     Einde programma

Belangstellenden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Opening CentreCourt