5 januari is het weer zo ver! Dan zullen vier TiMaX/DeVoKo teams strijden om de titel Nationaal Open Jeugd Kampioen in hun leeftijdsklasse. DeVoKo zal vertegenwoordigd worden op alle niveaus, te weten A, B, C-jeugd en CMV. Alle meiden die, ongeacht in welk team ze spelen, in de juiste leeftijdscategorie vallen, komen in aanmerking om hieraan mee te doen. Selecties zijn gemaakt om de beste teams samen te stellen, en inmiddels zijn ze allemaal al hard aan het trainen om zich van hun beste kant te laten zien.

Meisjes A zal gecoacht worden door Frank Postel, en mag op 5 januari de strijd aangaan met Avior, Twente ’05, WVC Volley en Wevo ’70 in de Kei in Warnsveld.

Meisjes B wordt gecoacht door Pim op de Weegh en Gijs op de Weegh, en is zich aan het klaarstomen voor de duels met SSS, SV Doles, en Wesselink Dok. Zij zullen hiervoor afreizen naar Barneveld.

Meisjes C vertrekt samen met Rian Pikkemaat naar Ootmarsum, waar ze zullen spelen tegen Boemerang, Kangeroe en Set-Up ’6

Tot slot de meiden van de CMV worden gecoacht door Iris Blokhuis en Laura Behrens, en mogen in eigen sporthal laten zien dat ze de sterksten zijn in de poule met Kuipers Flevoll, Salvora, Avior en Set-Up ’65.

De winnaar van het NOJK mag zich een jaar lang Nederlands Kampioen van haar leeftijdsklasse noemen, en de vereniging met de hoogste plaatsing over het gehele toernooi (A,B,C & CMV) maakt ook nog eens kans op de Jaap van Kasteel Trofee voor beste jeugdopleiding.

De teams die eerste worden in de poule, plaatsen zich automatisch voor de halve finale op 23 februari. De nummers twee en drie strijden nog tegen elkaar voor een plaatsing in deze halve finale. De finales zullen op 30 maart plaatsvinden in Wognum (CVM), Beverwijk (C), Amersfoort (B), en Koog aan de Zaan (A). Wij wensen alle teams heel erg veel succes en hopen ze allemaal te kunnen aanmoedigen op 30 maart tijdens de finales!