Er kan weer gevolleybald worden in de Dorper Esch!!

Vanavond waren vertegenwoordigers van bouwers (de Noabers), personeel en gebruikers aanwezig in de Dorper Esch om de oficicieuze opening van het complex bij te wonen.

Namens de Dorper Esch Gebruikersgroep voerde Twan het woord. Hij sprak van een magische dag dat er voor het eerst weer werd gesport in de vernieuwde Dorper Esch. Hij bedankte met name de bouwers. Ze hebben woord gehouden en er o.a. voor gezorgd dat er op tijd weer kan worden gevolleybald in de Dorper Esch. De officiele opening is later, vermoedelijk begin januari, maar we willen dit moment niet onopgemerkt voorbij laten gaan aldus Twan.

Na een toast op het vernieuwde complex werd de sporthal door de aanwezigen bewonderd. Opvallend waren o.a. de ledverlichting en de negen aparte mini-veldjes, 4 velden zoals voorheen maar nu ook 3 velden loodrecht op de tribune. De opvallende kleur van de vloer zal misschien even wennen zijn maar het geheel is licht en fris. Ook de palen en netten zijn nieuw en is er een grote opbergruimte voor de vereniging. De hal dient voorlopig nog via de achterkant benaderd te worden.
Naar verluid is de tribune eind van de week gereed voor gebruik. De kleedkamers zijn nog niet klaar, men kan zich dus nog niet omkleden en douchen……  Ook de kantine is nog niet gereed. Dit duurt nog geruime tijd.
Dames 1 en MB1 hadden de ‘aftrap’ en hebben de hal als eerste gebruikt.

 

Voor een foto-impressie klik je hier….