Devoko Heren 1, afgelopen seizoen overtuigend kampioen in de 2de klasse heeft voor aankomend seizoen een speler uit de eerste divisie weten te contracteren.

Gijs op de Weegh heeft getekend voor 1 seizoen met een optie voor nog één seizoen. Voor Devoko Heren 1 een welkome aanvulling nadat routinier Mark Blokhuis aangegeven heeft te stoppen met volleybal om zich te richten op bakkerij Blienhuis in Denekamp (voorheen Kienhuis, van de boterkoek). Echter om dit wegvallen op te kunnen vullen dacht Devoko Heren 1 zich al te kunnen versterken met een andere 1ste klasse speler, maar helaas heeft deze vanwege persoonlijke omstandigheden zijn contract weer moeten afkopen.  Erg jammer maar extra mooi is dat Heren 1 dus toch met Gijs op de Weegh een meer dan volwaardig vervanger heeft binnengehaald.

Gijs heeft zijn opleiding genoten in Denekamp en heeft na enkele jaren in de hoofdmacht de transfer kunnen maken naar Setup 65 in Ootmarsum, mede door zijn hulp is Setup kampioen geworden in de 2de divisie en heeft het helaas net de promotie naar de topdivisie misgelopen. Hoe mooi is het dan dat deze topspeler komend seizoen weer de kleuren van Devoko kan gaan verdedigen. Je kunt er ANY LABEL op plakken maar Devoko is zeer content met het snelle handelen van de technische commissie dat ze deze lange midspeler wisten binnen te hengelen. Ook omdat heren 1 erg dik bezaaid is in de midspelers was het geen prioriteit. Helemaal omdat er tijdens de contractbesprekingen geen enkele voorwaarden toegezegd zijn op het hebben van een basisplaats. 😉

Mede hierdoor is te merken dat Gijs ontzettend graag weer in Denekamp wil spelen. Waarschijnlijk ligt dit mede aan de hernieuwde sporthal en aan zijn broerje Pim die al deel uit maakt van dit Heren 1 team.