A.s zaterdag worden de halve finales van het NOJK gespeeld. 5 teams van ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo hebben zich voor deze halve finales geplaatst en doen een poging de finaleronde te halen..

Door deze plaatsing hoort Jongens C nu al bij de beste 16 teams van Nederland. In sporthal Heidepark in Lemelerveld moet de jongens het opnemen tegen Alterno uit Apeldoorn, VVH uit Harderwijk en Sudosa-Desto uit Assen. De nummer 1 in deze poule plaatst zich rechtstreeks, nr. 2 en 3 spelen in een kruisfinale om een plek in de finale.

In dezelfde sporthal speelt ook Meiden B haar wedstrijden. In deze categorie doen 40 teams hun uiterste best om een plaats in de finale te bemachtigen. MB moet het opnemen tegen de Bevers uit Lemelerveld, VC Zwolle, Sudosa-Desto uit Assen en VC Bolsward. De 1e of 2e plaats zal gehaald moeten worden om in een kruisfinale plaatsing af te dwingen. Alleen de winnaar gaat verder.

Meiden A blijven dichter in de buurt. Zij spelen hun wedstrijden in de Schalm in Ootmarsum. Ook in deze categorie strijden 40 teams voor plaatsing in de finale. Wevo’70, Springendal Set-Up’65, Rivo en Boemerang zijn hier de tegenstanders. Ook hier moet de 1e of 2e plaats gehaald worden om in een wedstrijd tegen de nr. 1 of 2 uit de andere poule plaatsing af te dwingen. Aléén de winnaar plaatst zich voor de finale.

Meiden C mogen ook in Ootmarsum hun talenten tonen. In deze categorie zullen 32 teams meedoen om een plek in de finale. Tegen V.C.V. Varseveld, Ecare Apollo Borne en Dynamo Tubbergen zal minimaal de 1e of 2e plaats gehaald moeten worden om in een kruisfinale plaatsing af te dwingen. Ook hier gaat alleen de winnaar verder.

De allerjongsten tenslotte, Meiden CMV, reizen naar Apeldoorn om in de Alternohal plaatsing af te dwingen. Zij nemen het op tegen VV Alterno uit Apeldoorn, de Boemel uit Tuitjenhorn en Dynamo Tubbergen. Ook dit team behoort bij de laatste 32 teams van Nederland en zullen minimaal de 1e of 2e in de poulewedsrijden moeten worden om in een kruisfinale plaatsing af te dwingen. Ook hier gaat alleen de winnaar verder.

Al met al zal het moeilijk worden om door te dringen tot de finale. We hebben echter veel vertrouwen in onze jongens en meiden en hopen dat toch één of twee teams plaatsing weet af te dwingen. We wensen hen dan ook veel succes.