De sporthal in De Lutte was zaterdagochtend 29 november het toneel van de spannende wedstrijd tussen Devoko Mini’s N3-1 en N3-2. Alles kon er nog gebeuren, beide teams konden met de titel aan de haal gaan. Maar met enorm veel enthousiasme en inzet van beide teams wist uiteindelijk Mini’s N3-1 de kampioenstitel binnen te slepen. Het team bestaande uit Puck Wiefferink, Noa Meinders, Lot Gortemaker, Bregje Veelders en Isabel Munsterhuis maakten er een spannende, maar heel enthousiaste strijd van.Kampioen N3-1

Het begon allemaal een aantal weken geleden op zaterdag 25 oktober met glansrijke overwinningen op Pollux en Lutheria. Een week later werd er in Oldenzaal gewonnen van Rosstars en gelijk gespeeld tegen Pollux. Vorige week was het team wederom te sterk voor Lutheria, maar moest het haar meerdere erkennen in de dames van Devoko N3-2. De wedstrijden van afgelopen zaterdag waren dus beslissend.

Vol goede moed en een berg enthousiasme en inzet werd er naar De Lutte afgereisd. Bij binnenkomst grepen de dames gelijk naar de bal om fanatiek in te spelen en te oefenen wat er in de trainingen geleerd wordt. Dat werd beloond door wederom glansrijke overwinningen op Rosstars met 6-1 en 6-0. De laatste wedstrijd tegen de dames van Devoko N3-2 zou beslissend zijn. Beide teams hadden er enorm veel zin in en speelden de sterren van de hemel. Nadat de eerste set op het laatst toch nog gelijk werd, kwam de beslissing in de laatste set met een3-0 overwinning door de dametjes van N3-1. Kampioenen!!

Gejuich vanaf de tribune, felicitaties van de andere Devoko dames en natuurlijk zelf door het dolle heen. Met allemaal een mooie roos en een blinkende medaille werd er in de kantine van de Dorper Esch nog nagefeest met patat en cola. Dames Devoko N3-1 van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap, heel goed gedaan toppers!