Kampioenschap N2-1b

Fragment uit de wedstrijd tegen N2-2

Het kampioenschap was al zeker, toch moesten de meiden nog eerst twee wedstrijden spelen alvorens ze het gingen vieren. Dat ze deze laatste wedstrijden dan ook nog eens beide met ruime punten voorsprong weten te winnen, getuigd wel van veel talent! En talent dat was er, maar ook veel inzet en doorzettingsvermogen. Carlijn Munsterhuis, Pien Nijhuis, Jet Morsink, Elle Wassink en Janne Nijhuis mogen zich met 17 punten voorsprong op de nummer 2 wel echt kampioen noemen!

De allereerste wedstrijd in De Lutte werd nog verloren, daarna volgde nog één keer een gelijkspel, maar verder hebben de meiden alle wedstrijden gewonnen. Met de perfect geplaatste ballen van Pien, de geweldige vangballen van Elle en Jet, de slimme balletjes net over het net van Janne en de snoeiharde opslagen van Carlijn  was dit team te sterk voor elke tegenstander. Door dit goede samenspel, de enthousiaste coaches en de erg leuke sfeer in het team hebben ze een hele leuke competitie gespeeld.

Kampioenschap N2-1

De kampioenen van N2-1

Op de laatste wedstrijddag op zaterdag 16 april werden de meiden enthousiast aangemoedigd door een volle tribune gevuld met ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes. Aan het einde van de laatste wedstrijd besefte het team dat ze kampioen waren geworden. ‘We are the Champions’ schalde door de speakers in de sporthal en de kantine. Felicitaties, cadeautjes, een blinkende medaille en een patatje na afloop maakte het kampioenschapsfeestje compleet. Stralende gezichtjes vol trots verlieten de sporthal en gingen huiswaarts. Onze toppertjes, knappe prestatie hoor meiden,

gefeliciteerd!

 

 

Kampioenschap N2-1c

Ook de ouders waren erg trots ……